La participació dels martorellencs en les Eleccions al Parlament és del 68,86% fins les 18.00h

768
Eleccions Parlament de Catalunya 21D
Eleccions Parlament de Catalunya 21D

La participació a les Eleccions al Parlament de Catalunya a Martorell a les 18.00h és del 68,86%, 7,05 punts per sobre dels comicis de 2015, quan a la mateixa hora va ser del 61,81%. La jornada electoral s’està vivint sense incidents a la nostra població.

A aquesta hora han votat 12.733 martorellencs. La major votació s’ha registrat al col·legi electoral del Complex Educatiu Torrent de Llops amb un 75,8%, seguit del Centre Cultural amb 75,59%. Per contra, l’antiga Escola Montserrat és el col·legi que ha sumat menys votants amb 62,75%, seguit de les Oficines de l’Ajuntament amb el 63,29%.

Al global de Catalunya la participació a aquesta hora és del 68,33%; 5,2 punts superior a la del 27 de setembre de 2015. Martorell registra un 0,53% més de participació que la mitjana de Catalunya.

En aquestes eleccions tenen dret a votar 18.490 martorellencs, una xifra que representa un increment de 167 electors respecte els darrers comicis del 27 de setembre de 2015, quan n’hi havia 18.323. Els electors locals poden votar a 12 col·legis, però la consideració de jornada no lectiva ha causat dues modificacions d’espais. No són col·legi electoral la Llar d’Infants Les Torretes ni tampoc el Mercat Municipal Les Bòbiles. Els votants de Les Torretes han de dirigir-se a la Biblioteca Martorell, mentre que els que habitualment voten al Mercat Municipal s’hauran de dirigir al Col·legi Mercè Rodoreda.

Col·legis electorals

Oficines de l’Ajuntament; Casa de Cultura; Antiga Escola Montserrat; Institut Pompeu Fabra; Col·legi Vicente Aleixandre; Instal·lacions Esportives Municipals; local de l’Associació de Veïns del Pla; Centre Cultural; Biblioteca Martorell; Instal·lacions Esportives de Torrent de Llops; Complex Educatiu Torrent de Llops i Col·legi Mercè Rodoreda. En total es desplegaran 35 meses electorals.

Casal ‘El dia 21 juguem’

L’Ajuntament de Martorell ha organitzat un casalet infantil a l’Escola Lola Anglada per atendre els infants de les famílies que, en aquest dia no lectiu, han tingut dificultat per atendre als seus fills. S’hi han inscrit 66 nens i nenes des de P3 a 6è, i s’ha cobert el mateix horari escolar, amb servei d’acollida a primera hora del matí. Tots els nens i nenes han gaudit d’una activitat lúdica adequada a la seva edat. El mateix servei ha ofert, de manera opcional, el servei de menjador al qual s’han acollit 35 infants.