La Banda Simfònica de Martorell interpretarà música de pel·lícules i nadales en el concert de dissabte

1687
Banda Simfònica de Martorell
Banda Simfònica de Martorell

La programació musical del Nadalem continua aquest dissabte, 23 de desembre, amb el concert de Nadal de la Banda Simfònica de Martorell. La cita serà a les 19.00h al Centre Cultural i inclourà un repertori de bandes sonores de pel·lícules, cançons nadalenques catalanes i internacionals, i solos instrumentals.

El director de la Banda Simfònica de Martorell, Enric de Castro, avança que el concert estarà dividit en dues parts: una formada per cançons cinematogràfiques i solos de saxòfon i trombons, i el fragment final amb cançons simfòniques més clàssiques i típiques d’aquesta època nadalenca.

Enric de Castro, director de la Banda Simfònica de Martorell

El repertori de bandes sonores de la primera part del concert compren des de clàssics com West Side Story fins a compositors reconeguts com John Williams i la banda sonora d’Star Wars. Les pel·lícules infantils també hi seran presents amb la interpretació de cançons de La Bella i la Bestia de la companyia Disney. Segons de Castro, l’elecció de tocar música del cinema es deu a que “són cançons conegudes que agraden i enganxen al públic”.

Enric de Castro, director de la Banda Simfònica de Martorell

La Banda Simfònica de Martorell està formada per un total de 23 components: 7 clarinets, 3 flautes, 3 saxos, 3 trombons, 3 trompetes, unes timbales, una bateria, un baix elèctric i un contrabaix. Un dels trets principals d’aquesta agrupació musical és que la conformen amb una majoria de músics del municipi fet que, segons apunta el seu director, crea un ambient familiar entre els components. “No som músics professionals però intentem mantenir un cert nivell de qualitat que la gent valora”.

Enric de Castro, director de la Banda Simfònica de Martorell

Preu entrades

L’entrada al concert per a menors de 12 anys és gratuïta i hauran de recollir la invitació als punt de venda. L’entrada anticipada costa 3 euros general i 2,5 per al públic de fins a 25 anys, més gran de 65 o pensionistes. Es poden comprar fins divendres al Complex Educatiu Torrent de Llops, Pavelló Esportiu Municipal, Centre Integral d’Esport i Salut (CIES), Complex Esportiu La Vila i a les oficines del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM). L’entrada a taquilla costarà 4 euros, una hora abans de l’espectacle.

Presents a les properes cites festives

La Banda Simfònica tornarà a actuar a casa en dues ocasions el proper mes de gener de 2017. La primera cita serà a la Cavalcada de Reis del 5 de gener; l’altra tindrà lloc durant la festa dels Tres Tombs.