La piscina municipal d’estiu obre el proper dilluns 8 de juny la temporada de bany

947

La piscina municipal d’estiu obre dilluns 8 de juny la temporada de bany. Les instal·lacions estaran obertes fins el 6 de setembre. El preu de l’entrada de dilluns a divendres és de 7 euros i 10 euros el cap de setmana. L’abonament es pot tramitar a qualsevol de les oficines municipals d’atenció al ciutadà.

El preu d’abonament de la temporada d’estiu 2015 és de 35€ (de 5 a 14 anys); 50€ (de 14 a 25 anys); 75€ (de 26 a 64 anys); 25€ (gent gran) i 100€ (familiar), que inclou pare i/o mare i fills menors de 18 anys que convisquin al domicili del titular.

Els membres adults podran ser substituïts per una altra persona adulta de forma fixa, en aquest cas, la persona incorporada únicament podrà accedir acompanyada, com a mínim, d’un dels membres menors de l’abonament familiar.

L’entrada d’un sol dia té un cost de 7€ (majors de 5 anys, de dilluns a divendres) i de 10€ (majors de 5 anys, dissabtes i diumenges).

L’entrada per a menors de 5 anys és gratuïta. L’abonament dóna dret a l’ús de les piscines municipals en els horaris establerts per al bany durant la temporada d’estiu.

L’abonament es pot tramitar a qualsevol de les oficines municipals d’atenció al ciutadà.

Horari de bany
L’horari de la piscina municipal d’estiu és de dilluns a diumenge, de 10.00 a 20.00h. L’entrada a l’equipament serà fins a les 19.40 hores mentre que l’ús dels vestidors fins a les 20.15 hores.