La rambla de Les Bòbiles gaudeix d’ombrejat fix després de l’acord entre l’Ajuntament i Nou Martorell

3577
Tendals a la rambla de Les Bòbiles
Tendals a la rambla de Les Bòbiles

La rambla de Les Bòbiles disposa d’un ombrejat fix després que l’Ajuntament de Martorell hagi instal·lat tendals a la pastilla central, davant del Mercat Municipal. Es tracta d’una actuació acordada amb l’associació de comerciants i empresaris Nou Martorell per tal de dinamitzar l’espai, creant un ambient més agradable per poder passejar o seure.

El regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme, Règim Interior i Noves Tecnologies, Lluís Amat, ha destacat que “era una petició dels comerciants de Nou Martorell i alguns veïns de la zona, ja que durant els mesos d’estiu hi fa molta calor”. “A la passera del mig s’han instal·lat tres lones grans, de material resistent i específic per a aquest tipus d’actuació, perquè és on hi entra més el sol i on hi ha més necessitat. Esperem que, tant els comerciants que organitzen allà les seves fires com la gent que passeja per aquest espai, en puguin gaudir i estiguin més confortables”, ha dit.

Lluís Amat, regidor de Comerç

Els tendals estan pensats per ser funcionals durant els mesos d’estiu, però “es podran retirar durant l’època de fred o pluges, conservant-ne l’estructura, perquè durin molt més i el seu manteniment sigui més fàcil”, ha apuntat el regidor Amat.

Lluís Amat, regidor de Comerç

El president de Nou Martorell, Marc Casasayas, ha recordat que la rambla de Les Bòbiles és una de les vies principals d’enllaç veïnal i comercial, d’entrada al municipi i on s’organitzen moltes activitats i totes les fires de l’associació. L’actuació ha estat molt ben rebuda per part dels botiguers i dels veïns, ja que consideren que era molt necessària.

Marc Casasayas, president Nou Martorell

La instal·lació dels tendals a la rambla de Les Bòbiles coincideix amb la inauguració de la remodelació de la plaça del Blat, aquest proper diumenge (11.00h), amb una festa per a tota la família. L’objectiu és obrir aquest espai, convertint-lo en un punt de referència integrat a la rambla. La remodelació de la plaça inclourà noves zones de joc infantils, una pèrgola, espais de jardins i bancs.