Xavier Fonollosa es reuneix amb diputats al Congrés per desencallar les inversions de l’Estat pendents a Martorell

1144
Ferran Bel, diputat del PdCat al Congrés, i Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell
Ferran Bel, diputat del PdCat al Congrés, i Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, s’ha reunit avui a Madrid amb els diputats al Congrés, Ferran Bel i Joan Capdevila, per tal d’abordar vies que permetin desencallar les inversions de l’Estat pendents a Martorell.

Fonollosa ha reclamat que en la negociació de les esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat s’intentin incloure les inversions prioritàries a la xarxa viària i ferroviària que afecten a Martorell. En concret, ha recordat que de la xarxa ferroviària estan pendents de finalitzar les obres de l’estació intermodal de Martorell, pendent d’executar des de fa deu anys; i les pantalles acústiques del Corredor Mediterrani.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Pel que fa a la xarxa viària, ha reclamat la connexió de l’autovia B-40, el Quart Cinturó, amb l’autopista AP-7; l’acabament de les obres entre la B-30 i l’A-2, entre Sant Andreu de la Barca i Pallejà; el nou accés de l’autovia A-2 amb el nucli urbà de Martorell; i la instal·lació de les pantalles acústiques a l’entorn urbà de l’autopista AP-7 i de l’autovia A-2.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell