La Regidoria d’Ensenyament obre inscripcions al segon programa trimestral de l’Espai Nadó

1425

Del 28 de març i al 6 de juny, la Llar d’Infants Riu de Sons acollirà la segona sessió del programa ‘Espai Nadó’ d’aquest curs 2016-17. Promogut per la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Martorell, aquest és un servei educatiu per a famílies amb nadons durant el primer any de vida. Les inscripcions es poden fer al Complex Educatiu Torrent de Llops.

L’Espai Nadó és un indret per compartir amb altres mares, pares i professionals durant una època que genera expectatives i molts dubtes. La responsable del servei, Lídia Torras, diu que “mitjançant l’intercanvi i la conversa entre els participants, cada setmana es va teixint una xarxa que ofereix a les famílies un suport per avançar en una parentalitat i maternalitat positives”.

Lídia Torras, responsable Espai Nadó

El passat dilluns es va fer la cloenda de la primera sessió del curs, on hi han participat 8 mares amb els seus fills. Aquest és el primer curs que es fa a la Llar d’Infants Riu de Sons on s’ha habilitat una aula per tal de desenvolupar l’activitat. Torras assegura que “els hi ha anat molt bé per compartir tot el que estan vivint com a mares, algunes d’elles, primerenques”.

Lídia Torras, responsable Espai Nadó

L’activitat es desenvoluparà setmanalment, els dimarts d’11.30 a 13.00h. El preu és de 14 euros mensuals per als abonats al Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) i de 28 euros per als no abonats. Les places es limiten a 10 persones.

Per a més informació i inscripcions, els interessats es poden adreçar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà del Complex Educatiu (c/Josep Tarradellas, 11, baixos) de dilluns a dijous, de 9.30 a 13.00h i de 16.30 a 19.15h; divendres, de 9.30 a 13.00h. També poden contactar per telèfon al número 937 752 538 o per correu electrònic a l’adreça ensenyament@martorell.cat