La Residència Anoia habilita un nou espai per a trobades entre usuaris i familiars

230
L'alcalde i els regidors visiten el nou espai de visites de la Residència Anoia

La Residència Anoia ha habilitat un nou espai per facilitar el contacte entre usuaris i familiars durant la pandèmia. La llar de gent gran ha convertit un antic garatge en sala polivalent, condicionada amb totes les mesures de prevenció i seguretat actuals. L’alcalde Xavier Fonollosa, i la regidora de Benestar Social i Gent Gran, Cristina Dalmau, hi van fer visita aquest diumenge acompanyats de la gerent Ana Verdú i l’equip tècnic del centre.

L’espai disposa de 70 metres quadrats útils i s’ubica en un dels tres edificis pendents de restauració que hi ha a l’interior de la finca. La directora de la Residència Anoia, Maria Isabel Alba, explica que s’hi ha reformat el terra i les parets, s’hi han construït finestres amb persianes, i s’hi han adequat dues entrades diferenciades, una per als familiars i una altra per als usuaris”. A més, “disposa de bany i ventilació natural. Es prendrà la temperatura a l’entrada, hi haurà dispensadors del gel hidroalcohòlic i facilitarem mascaretes, en cas que els familiars no en portin d’adients. Instal·larem quatre taules separades i amb pantalles de metacrilat”.

Maria Isabel Alba, directora Residència Anoia

La directora apunta que aprofitaran la sala “per acollir les visites dels familiars als usuaris, i així evitar que hagin d’entrar al centre. Ara les fèiem al jardí exterior, amb els problemes que comporta quan fa un dia de pluja o de fred”.

Maria Isabel Alba, directora Residència Anoia

Els familiars i residents “han rebut la proposta amb molta alegria, ja que és una millora per a tots. Ara, alguns usuaris ja poden sortir al carrer, però els que tenen més dificultat de mobilitat poden gaudir d’un espai més íntim i segur per trobar-se amb els seus”.

L’alcalde Fonollosa felicita l’equip del centre per aquesta reforma i agraeix “la gran tasca que fa tot l’equip de persones que treballen a la residència. Un agraïment sempre merescut i necessari, però especialment després d’aquest intens any d’epidèmia. Un agraïment que també faig extensible a tot el personal sanitari i sociosanitari. Gràcies per la vostra dedicació al servei de la salut i el benestar de les persones”.