La residència Sant Joan de Déu celebra la Pasqua del Malalt amb el bisbe Cortés i més de 300 assistents

1807
Celebració de la Pasqua del Malalt a la residència Sant Joan de Déu

El passat diumenge 21 de maig a la tarda, la residència Sant Joan de Déu de Martorell va celebrar la Pasqua del Malalt, que organitza anualment i de manera itinerant el bisbat de Sant Feliu de Llobregat en centres hospitalaris i residències del país.

A la festa hi va assistir el bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Mons. Agustí Cortés, que va celebrar una missa per a les poc més de 300 persones assistents, usuaris i treballadors de Sant Joan de Déu i del Sagrat Cor; així com el regidor de Salut i Gent Gran, Albert Fernández, el rector de la parròquia martorellenca, mossèn Francesc Tirado, i la directora de la residència, Montserrat Alegre.

Més de 300 persones van celebrar la Pasqua del Malalt a la residència Sant Joan de Déu

“Va ser un acte molt emotiu i reeixit, els assistents van gaudir d’una tarda molt agradable i amb bon temps, de la qual ens en quedarà segur un molt bon record”, ha declarat el regidor Fernández.

Després de la celebració religiosa va arribar el moment de la música, amb l’aplaudidíssima actuació de la coral Tívoli, de Vilafranca del Penedès. I tot seguit els assistents van poder gaudir d’un berenar dolç i salat.

El bisbat de Sant Feliu de Llobregat va agrair “la predisposició de la residència martorellenca”, que va fer d’amfitriona de la celebració de la Pasqua del Malalt d’enguany.

El regidor Fernández, la directora Alegre, el bisbe Cortés i mossèn Tirado.