La Secció Sardanista celebra diumenge el 33è Aplec en format concert a El Progrés

788
Ballada concert Secció Sardanista Martorell

Un any més, el primer diumenge d’octubre ens porta l’Aplec de la Sardana de Martorell. Aquest any n’és la 33a edició i serà molt diferent a les anteriors, degut a la crisi sanitària que estem vivint. La Secció Sardanista celebrarà la cita aquest diumenge, a les 18.00h, a la pista-jardí d’El Progrés, en format concert per a dues cobles a càrrec de la Marinada i Mil·lenària.

El programa estarà dividit en dues parts. En la primera cada cobla per separat oferirà tres sardanes: La Ciseta d’Eduard Toldrà, Xaloc de Jordi Molina, Innominada de Juli Garreta, Sant Pere de Roda de Francesc Basil, Amor d’àvies de Marc Timín i Perfum mediterrani de Francesc Cassú.

En la segona part, el repertori serà per a dues cobles amb peces com A Montserrat de Joaquim Serra, La reina i el trobador de Fèlix Martínez, Homenatge a la Verge Montserratina de Francesc Basil, Barcino Ciutat Romana d’Eduard Martí, El cant dels Pirineus de Galdric Vicens, Sincerament Eduard d’Enric Ortí i L’Aplec de Martorell de Tomàs Gil i Membrado.

El president de la Secció Sardanista, Màrius Escoda, comenta que l’Aplec de la Sardana acostuma a ser l’activitat més multitudinària en el calendari anual de l’entitat, en tots els seus formats i ubicacions, canviants en aquestes més de tres dècades de vida. Escoda espera que el proper diumenge el temps acompanyi i que els martorellencs i els veïns de les rodalies puguin gaudir de la proposta musical amb totes les mesures de seguretat.

Màrius Escoda, president Secció Sardanista Martorell

L’entrada al concert serà gratuïta però és imprescindible la reserva prèvia de localitats a través del portal entrades.martorell.cat.