L’empresa martorellenca Talleres Serra participa a la novena edició del programa ‘Accelera el creixement’

617

‘Accelera el creixement’ inicia la seva nova edició amb la participació de 50 empreses. El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell col·labora amb la Diputació de Barcelona i amb PIMEC en aquest programa per a que les empreses del municipi puguin beneficiar-se de serveis avançats que tenen com a objectiu el creixement empresarial. En aquesta ocasió, hi participa l’empresa martorellenca Talleres Serra, representada per Jordi Vilardaga, un dels seus gerents.

La sessió inaugural del programa ‘Accelera el creixement’ va tenir lloc ahir dimarts de forma telemàtica amb la participació de la diputada presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç, Eva Menor, qui va destacar els grans resultats obtinguts a edicions precedents amb grans creixements en facturació (33%), ocupació (23%) i beneficis (83%). David Giménez, Director executiu de PIMEC va explicar l’operativa del programa als participants. La sessió inaugural també va comptar amb la realització d’un taller de networking a càrrec de Mónica Mendoza, una de les Top 100 Speakers Spain, (Thinking Heads) en categoria màrqueting i vendes.

L’edició d’enguany continua comptant amb les novetats introduïdes en les darreres edicions,  com la incorporació de sessions de diagnosi sobre la transformació digital, amb la consegüent evolució dels negocis i  les sessions individualitzades i grupals. Continuen focalitzant-se en les empreses amb potencial de creixement, però davant la situació actual, i donat que és un programa personalitzat a les necessitats de cada empresa, aquest 2020 s’adapten per ajudar a les PIMES a transformar els seus negocis a aquesta nova realitat.

L’empresa martorellenca Talleres Serra és una empreses seleccionades per participar al programa. Està dedicada a la fabricació de maquinària per la indústria del cartró ondulat i ubicada des de l’any 1980 a Martorell. Amb 30 anys d’experiència, Serra ha generat un ventall de productes innovadors, testejats i patentats. La constant inversió de l’empresa per adaptar-se a les necessitats canviants del mercat i la seva implicació amb els clients li permet oferir solucions a mida i un tracte personalitzat i singular. En edicions anteriors hi han participat diverses empreses del nostre municipi  amb resultats satisfactoris de facturació i creixement.

A través del programa ‘Accelera el creixement’, la Diputació de Barcelona, PIMEC i l’Ajuntament de Martorell, persegueixen que les 50 empreses seleccionades aconsegueixin un creixement en els propers tres anys, com a mínim, en un dels següents aspectes: facturació, rendibilitat mitjana, ràtio d’exportació i plantilla. Per assolir aquests objectius, PIMEC té un equip de treball integrat per experts en assessorament al creixement empresarial.