La Secció Sardanista tanca amb èxit les vetllades de juliol i ja pensa en la Festa Major

917
Cicle de Sardanes a la Fresca 2022

La Secció Sardanista de Martorell va posar fi, el passat dimarts, al cicle de Sardanes a la Fresca. Quatre sessions nocturnes de la popular dansa catalana que s’han desplegat els dies 5, 12, 20 i 26 de juliol, a les 21.30h i en diferents escenaris de la nostra població. L’entitat fa un bon balanç d’aquesta activitat que retornava després de l’aturada per la pandèmia.

La primera de les ballades va ser el 5 de juliol a la plaça de la Vila, amb la Cobla Vila d’Olesa. La van seguir la vetllada del dia 12 a la rambla de Pep Ventura amb la Cobla Jovenívola de Sabadell; la del dia 20, coincidint amb les festes del barri de Can Carreres, amb la Cobla Maricel, i finalment la ballada amb la Cobla Marinada del passat dimarts, també a la plaça de la Vila.

“Des de l’entitat fem una valoració molt positiva del cicle. En primer lloc, pel fet d’haver-lo recuperat després de 2 anys d’absència, i també per la bona acollida que ha tingut entre els sardanistes martorellencs i de les rodalies”, ha destacat el president de la Secció Sardanista, Màrius Escoda.

Cicle de Sardanes a la Fresca 2022

Escoda recorda la propera cita sardanista, que serà coincidint amb la Festa Major del dilluns 15 d’agost (19.30h) a la plaça de les Cultures, amb la presència de la Cobla Maricel.

Màrius Escoda, president de la Secció Sardanista

L’entitat ha engegat una campanya de micromecenatge per poder pagar la nova senyera que lluirà a la muntanya de Les Torretes el proper onze de setembre, Diada Nacional de Catalunya. Escoda recorda que encara s’hi pot participar: “el mateix dia 15 d’agost es pot comprar, pel preu de 10 euros, un petit paquet que inclou 9 talls de la senyera antiga, convenientment certificada conforme és una part de la que es va fer pujar durant molts anys a Les Torretes, amb 5 talls de color groc i 4 de vermells”.

Màrius Escoda, president de la Secció Sardanista

La nova senyera que està enllestint l’entitat sardanista tindrà unes mides de 50 metres de llarg per 14 d’ample.

Cicle de Sardanes a la Fresca 2022