La Setmana Gran de la Residència Sant Joan de Déu inclou, com a novetat, un concurs de dibuix infantil

2524
Residència Sant Joan de Déu
Residència Sant Joan de Déu

Del 18 al 24 de setembre, la Residència Sant Joan de Déu de Martorell celebra la seva Setmana Gran amb un programa d’activitats adaptades als seus usuaris, amb la voluntat d’omplir de vida l’equipament i trencar la rutina dels residents. Així ho han avançat als micròfons de Ràdio Martorell l’educadora social Mònica Salgado i l’usuari Màrius Garcia. Aquest any, com a novetat, es convoca un concurs de dibuix infantil per a nens i nenes de 3 a 12 anys.

Les activitats de la Setmana Gran de la Residència comencen aquesta tarda, a les 17.00h, amb una representació teatral a càrrec de la companyia ‘La Colla’. Dimarts, a les 10.00h, tindrà lloc caminada pel Parc de Can Cases, i a les 17.00h, es farà una xerrada a càrrec de l’Associació de Malalts d’Alzheimer.

Dimecres hi ha previst un taller de cuina a les diferents plantes de l’equipament, i dijous es farà el tradicional bingo, a les 10.30h. Un grup d’usuaris, amb la col·laboració dels professionals del centre i els seus voluntaris, marxaran dijous, a les 9.30h, a la Vila Olímpica de Barcelona.

Amb l’objectiu d’apropar els infants a la Residència Sant Joan de Déu i realitzar una activitat intergeneracional, dissabte, a les 10.30h, es farà el 1r Concurs de dibuix infantil per a nens i nenes de 3 a 12 anys. L’usuari Màrius Garcia, impulsor d’aquesta activitat, ha destacat que tots els participants seran obsequiats amb xocolata, melindros i premis per als guanyadors. Els interessats han d’inscriure’s gratuïtament al 93 774 57 75. La tarda de dissabte es gaudirà d’un concert d’havaneres.

Diumenge, 24 de setembre, tindrà lloc la tradicional festa de cloenda de la Setmana Gran. A les 11.00h, hi haurà celebració de Santa Missa. A continuació, actuació dels Bastoners de Martorell, aperitiu per tots els assistents i, a les 17.00h, actuació d’Olesa Ball.

Programa Setmana Gran Residència Sant Joan de Déu