L’alcalde requereix al Ministeri d’Indústria que solucioni els problemes d’interferències amb el senyal de televisió TDT a Martorell

2375

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha requerit al Ministeri d’Indústria que solucioni els problemes d’interferències amb les freqüències de la Televisió Digital Terrestre (TDT) que estan afectant les últimes setmanes a alguns domicilis del poble degut a l’encesa de les antenes de telefonia mòbil 4G a Martorell.

L’Ajuntament ha detectat que el desplegament de la tecnologia de telefonia mòbil 4G està ocasionant problemes en la recepció dels canals de TDT. Concretament, la prestació d’aquests serveis mòbils 4G sobre la banda de freqüències de 800 MHz és la que pot causar l’aparició d’algunes afectacions en la recepció del senyal de TDT dels usuaris del nostre municipi, ja que anteriorment aquesta freqüència s’utilitzava per al servei de televisió.

Per tot això s’ha habilitat un telèfon d’atenció gratuït (900 833 999) i una pàgina web www.llega800.es a la qual s’han d’adreçar els veïns de Martorell per informar de l’afectació i per tal que es pugui restablir de manera urgent el servei de TDT amb total normalitat. En paral·lel, l’Ajuntament està recollint tota la informació i està fent les gestions oportunes davant el Ministeri i l’empresa que gestiona aquest desplegament de la xarxa perquè se solucioni al més aviat possible.