La soprano martorellenca Alba Fernández cantarà l’òpera “Così fan tutte” a l’Escola d’Òpera de Sabadell

4094
Alba Fernández
Alba Fernández, soprano

Guanyadora del premi del Públic a la primera edició del Concurs de Cant Josep Palet, la soprano Alba Fernández ha estat seleccionada per participar a l’Escola d’Òpera de Sabadell amb el paper de Despina de l’òpera Così fan tutte de Wolfang Amadeus Mozart.

D’aquesta manera, a l’Escola d’Òpera prepararà durant dos mesos el paper de la peculiar criada Despina, que debutarà finalment a finals d’octubre.

La cantant, de 31 anys, va marxar a Madrid ara en fa quatre per estudiar el Grau Superior de Cant i ara torna a Barcelona per afrontar aquest nou projecte.

El proper curs es planteja il·lusionant per l’Alba, que a partir de gener volarà fins al Regne Unit, on fins a final de curs tindrà una estada d’Erasmus al Royal Nothern College of Music de Manchester per posar punt i final al seus estudis i aconseguir el Títol Superior de Cant.

La cantant martorellenca tancarà així un any de noves experiències, que va començar el passat mes de març al Concurs de Cant Josep Palet de Martorell. Aquesta va suposar la seva primera experiència en un concurs de cant i va acabar amb també el seu primer premi gràcies a la distinció que va atorgar-li el públic.