La Trobada de Puntaires i la Fira d’Artesania vertebren les activitats del Roser a La Vila

1065

El darrer dia de la Festa del Roser ha concentrat els seus actes al nucli antic de Martorell. La 25a Trobada de Puntaires, la Fira d’Artesania dels botiguers del Centre Comercial La Vila, el 28è Aplec del Roser de la Secció Sardanista, la 18a Marxa de la Gent Gran i el 7è Mercat del Trasto, han estat algunes de les activitats més destacades.

Durant tot el matí, més de 300 puntaires han exhibit les seves puntes de coixí i a l’agulla a la 25a Trobada de Puntaires, a la plaça de La Vila. L’alcalde Xavier Fonollosa i els regidors de l’equip de govern han inaugurat l’exposició commemorativa de la Trobada, amb una mostra dels treballs fets a mà per les participants.

Un centenar de persones han celebrat el Dia Internacional de la Gent Gran amb la 18a Marxa de la Gent Gran fins a Santa Margarida, on els caminaires han rebut una làmina com a obsequi. En arribar a la plaça de La Vila, s’ha llegit el manifest, amb l’acompanyament musical de la Marxing Band.

La Secció Sardanista de Martorell ha organitzat, a la plaça de l’Església, el 28è Aplec del Roser, amb les cobles Mediterrània, Mil·lenària-Fidelíssima Vila de Perpinyà i Marinada. La cita ha comptat amb una arrossada popular per 100 comensals, als jardins de l’Enrajolada.

La 7a edició del Mercat del Trasto ha reunit una setantena de parades a la pista d’El Progrés, amb productes de segona mà en bon estat. La roba i el material infantil han tornat a ser els articles amb millor sortida.

El Círcol, que properament acollirà el Centre de Serveis a les Entitats, ha albergat una exposició dels artistes locals Quim Aranda i Laia Casals, amb làmines i rèpilques en miniatura dels gegants, gegantos i capgrossos de Martorell.

El Museu Municipal Vicenç Ros ha organitzat una activitat familiar per elaborar una etiqueta de vi i fer-se fotografies vestits de pagès.

Al migdia, s’ha pogut gaudir de l’espectacle Tot plegat, amb la companyia Teatre Mòbil, a El Foment, i del musical Somriures i llàgrimes de The Sound of Music, a El Progrés, a la tarda. També es va fer un tast de vins amb Lluís M. Bosch (compositor) i Carolina Rius (pianista), a la Biblioteca Martorell.