La UFS Martorell celebra el seu segon aniversari en la presentació que també ha aplegat el futbol sala base

1266
Presentació UFS Martorell

El Pavelló Esportiu Can Cases ha vist desfilar aquesta tarda els equips de la Unió Futsal Martorell, amb els conjunts base que va integrar el curs passat l’entitat. En total, 19 equips que han tenyit de color vermell la pista central. L’equip de futbol sala de l’Arc de Sant Martí ha ofert el títol de campió de lliga que va aconseguir la temporada passada.

Aquesta és la segona temporada consecutiva en què la UFS Martorell aplega els equips de futbol sala base amb els cadets, juvenils i sèniors, i enguany se celebren els 10 anys de la primera entitat que va néixer sota el nom de Pares i Mares FS Martorell, i que és una de les que forma la UFSM. Al Pavelló Esportiu Can Cases han començat la desfilada els 13 equips de base: prebenjamí A, el mini benjamí A, els quatre benjamins, els quatre alevins i els tres infantils. Aquests conjunts són sota la coordinació esportiva de Valter Pereira i Ferran Maya.

Un sènior C com a novetat

Pel que fa a la branca de competició, i sota la tutela de Carlos Romo, que s’estrena aquest curs com a coordinador, la UFS Martorell compta amb un infantil femení, un cadet, un equip juvenil i tres de categoria sènior. El primer equip, dirigit per Miquel Alba, competeix a Primera Catalana, el sènior B de Jaume Riera ho fa a Segona i el sènior C, de nova creació aquesta temporada i a les mans de Jonathan Rodríguez, militarà a Tercera Catalana.

El coordinador Carlos Romo ha admès que tot i volien ser més ambiciosos, comptar amb tres equips de categoria sènior es deu al creixement dins del club dels jugadors que fa pocs anys eren infantils. “Esperem que en el futur la base creixi i puguem comptar amb equips a totes les categories”, ha admès.

Romo ha apuntat que el nou equip respon a l’alt nombre de jugadors que han recuperat: “teníem dos juvenils i hem pogut crear un nou sènior per donar continuïtat als jugadors de Martorell que estiguin amb nosaltres”.

Ofereixen el campionat de lliga

L’equip vinculat amb la Fundació Arc de Sant Martí també ha desfilat i ha ofert el títol de campions de lliga de la temporada passada, un guardó que ha despertat els aplaudiments de tot el pavelló. Aquest curs tornarà a competir amb la samarreta de la UFS Martorell.

L’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa i el regidor d’Esports, Gerard Mimó, han estat presents a l’acte, acompanyant el president de l’entitat, Ismael Mañas. Mañas ha destacat els valors que es reforcen des del club i ha subratllat que han treballat des del club per formar els entrenadors i oferir més qualitat en els entrenaments.