La UFS Martorell presenta els seus conjunts en un any històric pels femenins

621
Presentació UFS Martorell

La Unió Futbol Sala Martorell ha presentat aquest matí els equips de la temporada 2023-2024 en una festa al Pavelló Esportiu Can Cases. L’alcalde, Xavier Fonollosa, i Gerard Mimó, regidor d’Esports, hi han comparegut en un acte amenitzat amb diferents artistes convidats.

Aquest curs l’entitat s’apropa als 200 esportistes i té 18 conjunts. Com a novetat, la temporada s’ha encetat amb dos ascensos dels dos quadres grans femenins: el sènior i el juvenil, entrenats per Quim Peña. A més, l’equip base comptarà amb Nerea Nuño, convocada per la selecció catalana sub-19 i recentment campiona de Catalunya juvenil amb el Penya Esplugues. També és tècnica.

Valtinho Pereira, coordinador del club, parlava sobre el gran objectiu de l’entitat: formar jugadors de Martorell. “Aquest ha sigut sempre el nostre repte. És veritat que en els conjunts de Divisió d’Honor i el sènior femení hi ha gent de fora, però en la majoria dels grups, mínim el 75%, és gent d’aquí. També hem apostat per la formació dels nostres entrenadors, fent cursos i ara mateix hi ha 12 tècnics de 14 que són d’aquí”.

Valtinho Pereira, coordinador UFS Martorell

A més de la formació dels entrenadors i dels jugadors, evidentment, hi ha una part esportiva que també és clau pel club. El brasiler confirmava que li agradaria intentar que els equips de Divisió d’Honor “mantinguessin la categoria a la màxima divisió d’Espanya i Catalunya. També voldríem pujar als equips B i que el nivell vagi pujant. Així podrem competir per estar més a dalt”.

Valtinho Pereira, coordinador UFS Martorell

Lucia Casani, Carla Calvo i Lluna Guzmán va cantar a la prèvia per fer gaudir als jugadors i pares que ja es preparen per a una nova temporada. Venien a través de l’associació educativa ‘La Trampolina’, que també és de Martorell.