La Xarxa ja ven el nou abonament trimestral, de franc per als alumnes de primer de Primària

512

La Xarxa de Teatre Infantil i Juvenil de Martorell posa a la venda l’abonament per al primer trimestre de 2023. El preu és de 12 euros, 6 euros per als menors de 12 anys i gratuït per als menors de 3 anys. Enguany, amb el suport de l’Ajuntament, ofereixen un abonament gratuït per a tots els alumnes de primer de Primària de les escoles de Martorell i un adult acompanyant. L’abonament es pot aconseguir al web www.laxarxamartorell.cat.

L’abonament de La Xarxa inclou els espectacles Miranius de la companyia De Paper el 22 de gener a es 12.00h a la Nau 2 de Ca n’Oliveres; Sota sola de Ka Teatre el 5 de febrer a les 12.00h a la Nau 2, i Un vestit nou per a l’emperador de la Pere Llimonera el 5 de març a les 18.00h a la Nau 2.

Cristina Ramírez, responsable de Comunicació de La Xarxa, assegura que “començarem 2023 amb moltes ganes que la gent s’animi a gaudir del teatre. A l’últim espectacle d’aquest any vam estar molt contents perquè va venir molt de públic i per això vam pensar fer aquest abonament assequible per a tothom i encarat als infants fins a 12 anys”.

Miranius és un espectacle sobre la coexistència de diverses espècies animals, i sobre les conseqüències que hi té l’empremta humana. Un musical il·lustrat. Les cançons en directe expliquen la història, acompanyades per una escenografia i uns titelles que recorden una gran àlbum il·lustrat. L’obra va guanyar el Premi Xarxa Alcover a la Mostra d’Igualada 2022.

El protagonista de Sota sola viu i treballa sota terra. S’ha creat un món on gaudeix del seu ofici de sabater i és feliç amb les petites coses del dia a dia. La seva manera especial d’arreglar les sabates generarà un canvi en les persones que les porten i la seva passió i dedicació provocarà una transformació del món on vivim. És un espectacle sense paraules i per a tots els públics, que juga amb el llenguatge visual combinant un titella, objectes, música i projeccions.

Un vestit nou per a l’emperador és la més divertida i esbojarrada versió d’un dels clàssics més actuals de Hans Christian Andersen. Ens convidaran a compartir el repte de “despullar” un actor. Posar damunt de l’escenari la hipocresia de la nostra societat i la mentida, contraposant-hi la sinceritat de la infantesa.

“Sempre busquem que els espectacles tinguin un rerefons de consciència i d’educació. Com ens fascina, com ens educa i com ens emociona. Fer que la cultura sigui de proximitat, que ens faci riure, que sigui divertida, però que reforci els valors del respecte, la tolerància i la diversitat”, apunta Ramírez.

La responsable de Comunicació de La Xarxa afegeix que “no hi ha cosa més bonica que la cultura. Si de petit veus i vius teatre aprens molts valors i comparteixes emocions amb la teva família. Per això és important tenir teatre familiar al poble i que la gent aprengui de la història que vius en directe i que t’expliquen els actors en aquell moment, fent-te sentir la cultura d’una altra manera”.