L’associació de comerciants Nou Martorell reparteix més de 3.000 euros en compres

1063
Sorteig 'El teu tiquet té premi'

L’associació de comerciants Nou Martorell ha celebrat el sorteig de la campanya de Nadal ‘El teu tiquet té premi’ aquest matí en directe a Ràdio Martorell 91.2 FM. D’entre els més de 2.700 tiquets de compra participants s’han extret 60 tiquets que han completat la quantitat total de 3.011,37 euros. Els clients dels 60 tiquets premiats d’establiments associats a Nou Martorell tindran la segona compra gratuïta pel valor del tiquet guanyador.

Aquestes compres s’han realitzat a 22 comerços diferents. Els premis han estat molt repartits, des dels 5,87 euros d’F.Vidal amb l’import més baix, a 173,70 euros la quantitat més alta d’una compra a Joieria Àngels. Des de les botigues on s’han dispensat els tiquets agraciats s’avisaran als clients perquè puguin passar a comprar al mateix comerç de manera gratuïta pel mateix import del tiquet.

El programa radiofònic ha estat conduit pel responsable de Comunicació de Nou Martorell, Lluís Gutiérrez, i ha comptat amb l’assistència del president de Nou Martorell, Marc Casasayas, i el vicepresident Toni Cruz, que han anat traient els tiquets afortunats, i han recordat que la campanya premia la fidelitat dels clients i ajuda a incentivar les compres en aquestes dates.

Marc Casasayas i Toni Cruz, president i vicepresident Nou Martorell

Les 22 botigues que han repartit els tiquets de compra gratuïts són: Alfil.be, Akiara, Calçats Avigó, Calçats Blanco, Quissos, Discos Local 3, Emme Creacions, F.Vidal, Ferreteria Olmo Optimus, Flōs estudi floral, Hermes Calçats, Joieria Àngels, Joma Sport, Novetats el Globo, Novetats Sonia, Optica 2000, Perruqueria Moliner, Base: Sayas Sports, Sonia Pinedo Beauty Center, Stetic Mans, Studio Central On/Of, Teressa Talles Grans. En aquest enllaç podeu recuperar el programa per conèixer tots els premiats.