La Xarxa tanca temporada de teatre infantil diumenge amb ‘Soc una nou’

623
Soc una nou, de Zum Zum Teatre

La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Martorell ha programat per aquest diumenge 3 de desembre l’últim espectacle de la temporada. Es tracta de Soc una nou, un muntatge de la companyia Zum Zum Teatre. Una obra adequada per a famílies amb infants de més de 4 anys, que es representarà a les 12.00h al Teatre d’El Progrés.

Soc una nou és la història d’un nen refugiat. Parla de l’advocada Marinetti, una dona implacable i amargada que ha denunciat a gairebé tot el veïnat. La seva vida canvia el dia en què l’Omar, un nen refugiat, cau d’una branca de la seva noguera.

“El nen transforma la seva vida per complet i per poder quedar-se amb ell, diu que és una nou i que, segons una antiga llei, tots els fruits que cauen al seu jardí li pertanyen. El jutge i el fiscal, incrèduls, escolten als testimonis. Mentre, l’Omar recorda com va haver de fugir d’un país en guerra i com va perdre als seus pares al mar, esperant tenir una oportunitat a la vida”, així ho detalla la responsable de comunicació de la Xarxa, Cristina Álvarez, qui afegeix que aquesta producció “va obtenir el Premi Fetén 2021 a la millor direcció i a la millor interpretació coral”.

Cristina Álvarez, responsable de comunicació de La Xarxa

Zum Zum Teatre és una companyia nascuda a Lleida i que s’especialitza en espectacles infantils adequats per a nens i nenes a partir de 4 anys. Vol fer teatre de màxima qualitat, compromès amb l’estètica i la societat, per defensar la idea que els més petits tenen dret a gaudir de les arts escèniques.

Per això, busquen convertir els espectacles i cadascuna de les seves representacions en moments únics i irrepetibles, que eixamplin els límits de la imaginació i que ofereixin una finestra a petits i grans per mirar el món a través del teatre. Obres que provoquin més preguntes que respostes, propostes multidisciplinàries que despertin les emocions.

Els tiquets -en cas de no disposar de l’abonament trimestral de La Xarxa-, es poden adquirir a entrades.martorell.cat. El preu és de 3 euros per als infants de fins a 12 anys, i de 6 euros per adult.

La Xarxa. Soc una nou, de Zum Zum Teatre