La zona de barbacoes del Parc de Can Cases entra en servei aquest divendres

770
Parc Forestal Can Cases
Parc Forestal Can Cases

L’àrea de barbacoes del Parc Forestal de Can Cases es torna a posar en marxa aquest divendres, 22 d’octubre, després que la Brigada Municipal ha comprovat que les graelles es troben en bon estat. L’espai és d’ús gratuït i sense reserva prèvia, i cal portar la llenya o el carbó. El parc obre de 10.00 a 20.00h, tots els dies de l’any.

L’espai disposa de 24 graelles, de 23 taules de pícnic, fonts naturals i d’aigua de xarxa, jocs infantils, camps de bàsquet i futbol, i pistes de petanca. Les graelles poden fer-se servir sempre que el risc d’incendi es trobi en nivell baix o moderat. Habitualment es tanquen pels volts de Sant Joan i fins a principis de setembre, però aquest any, a causa de les restriccions de prevenció de la COVID-19, han estat tancades força més temps.

Recordem que només es pot fer foc a les barbacoes d’obra situades a l’entrada del parc, no es poden utilitzar barbacoes desmuntables, ni fogons de gas, ni cap tipus d’element que generi flama o guspira.

A l’entrada del parc es troba un rètol amb la normativa d’ús de les instal·lacions i unes recomanacions pels visitants. Es demana als usuaris del parc que facin un bon ús de les instal·lacions i utilitzin els contenidors de recollida selectiva per dipositar les seves deixalles.