Obre la preinscripció per als nous cursos de Formació Ocupacional

1083
Cursos de Formació Ocupacional

El Centre de Promoció Econòmica de Martorell avança la preinscripció a les accions de Formació Ocupacional, finançades pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu, previstes pel curs 2021-22. Aquestes accions han estat sol·licitades al Servei d’Ocupació de Catalunya i estan pendents d’aprovació definitiva, per aquest motiu es poden produir variacions.

En el marc de la convocatòria d’accions de Formació d’Oferta Adreçades Prioritàriament a Treballadors Desocupats (FOAP 2021), l’Ajuntament de Martorell ha sol·licitat al SOC la subvenció per fer cursos de Formació Ocupacional. Actualment, Promoció Econòmica resta a l’espera que el SOC resolgui l’atorgament de les subvencions, no obstant això, inicien el període de preinscripcions als cursos pendents d’aprovació, per tal d’agilitar el seu inici tan bon punt tinguin el vistiplau.

Enguany, s’ha sol·licitat la subvenció per impartir diversos certificats de professionalitat: ‘Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials’, ‘Activitats auxiliars de magatzem’, ‘Activitats auxiliars de comerç’ i ‘Neteja de superficies i mobiliari en edificis i locals’.

“Per l’experiència d’altres anys, sabem que amb aquests cursos hi ha possibilitat de col·locació. Hi tenim gent que s’hi ha ocupat i n’està molt satisfeta. L’ocupacio és un tema molt important al que destinem molts recursos per millorar-la”, afirma la regidora de Promoció Econòmica, Rosa Cadenas.

Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica

“És una formació que servirà per ajudar a trobar feina o millorar les capacitats laborals dels participants”, apunta. Els cursos “els permet formar-se i conèixer les empreses on després podran cercar feina. Estan destinats a les millors sortides professionals que hi ha a Martorell, i a la indústria i empreses que tenim a la zona”.

Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica

Per poder participar en el procés de selecció cal consultar els diferents programes, valorar si es reuneixen els requisits previstos en el curs seleccionat i omplir el formulari de preinscripció online al web moliempresa.cat, o adreçar-se a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del Riu s/n Tel. 93 775 31 01 moliempresa@martorell.cat), de dilluns a divendres, entre les 10.00 i les 13.00h.

Per fer efectiva la sol·licitud cal omplir el full de preinscripció o formulari de preinscripció online i aportar la següent documentació: Currículum Vitae, còpia del DNI o NIE, còpia del full d’inscripció a l’Oficina de Treball i còpia del títol i/o Certificat de formació que acrediti el nivell acadèmic requerit pel curs sol·licitat.