L’absolut femení del Club Natació Martorell encadena 15 victòries consecutives i es manté líder

852

L’equip femení de waterpolo del Club Natació Martorell va imposar-se per 16 a 4 al GEIEG i es consolida a la primera plaça de la Primera Divisió femenina, amb quinze victòries de quinze possibles. La darrera víctima de les martorellenques va ser el GEIEG, en un partit que van dominar per sumar els dos punts i no cedir la primera plaça.

En futbol, doble derrota del primer equip i del filial del Club de Futbol Martorell. El primer equip, dirigit ahir per última vegada per Pedro Saéz (Pablo Becerril s’incorpora avui a la disciplina blanc-i-vermella), va caure per 1 a 3 contra el Gornal. Els visitants van avançar-se a la primera meitat (0-2), però Éric Arévalo va retallar distàncies a la represa. Un gol a les acaballes va sentenciar el partit per al Gornal. El filial va caure per 1 a 2 contra el Sector Montserratina i es manté dins dels llocs de descens, a set punts de la permanència.

Cedeixen el liderat

En bàsquet, el primer equip del Club Bàsquet Martorell va caure a la pista del Bàsquet Calvià per 84 a 80 i cedeix la primera plaça als mallorquins. Els blaus van tenir opcions d’endur-se la victòria fins ben entrat el darrer quart, però en els últims minuts, els locals van eixamplar la seva renda i van certificar una victòria que els situa en primera posició. Els d’Adrià Alonso són segons amb 14 triomfs i sis derrotes.

El filial masculí va guanyar per 84 a 60 l’ASFE Sant Fruitós i s’acosta a la primera plaça del grup 3 de Tercera Catalana. Els martorellencs van véncer els bagencs i s’hi situen a només un triomf, en segona posició. El sènior femení, de la seva banda, va imposar-se per 70 a 68 el Jesuïtes de Casp i suma la tercera victòria del curs.

En handbol, derrota del primer equip del Club Handbol Martorell per 17 a 21 davant La Salle Bonanova. Els martorellencs van dominar els primers compassos del partit, tot i que els barcelonins van mostrar-se més encertats de cara a la porteria de Raúl Molero i van capgirar el marcador per sumar els dos punts.

En rugby, triomf del filial masculí del Rugby Club Martorell per 25 a 29 contra el BUC i l’absolut femení va imposar-se per 13 a 34 al Rugby Club Sitges.