L’absolut masculí de waterpolo del CN Martorell guanya a casa i segueix lluitant pel liderat

768
CN Martorell

L’absolut masculí del CN Martorell va guanyar dissabte el CW Anglès (20-10) i han neutralitzat un equip que lluitava també per la primera plaça. Els Diego Vigo van signar un inici amb molta efectivitat i van assegurar-se una victòria que confirma el bon inici en lliga.

Amb el 5 a 0, el conjunt de Diego Vigo va obrir el primer forat important i el primer gol barceloní va arribar a poc més de dos minuts i mig per al final del primer quart. En el segon, la reacció dels visitants van posar-se amb el 8 a 3 a l’electrònic, posant una marxa més en el seu joc, però els martorellencs van tornar a marcar territori abans del descans.

En el segon temps, els de Vigo van desplegar el seu recital ofensiu i van obrir fins a deu la seva renda. El partit va acabar amb el 20 a 10 i suposa la tercera victòria dels martorellencs. Diego Vigo va mostrar-se satisfet per la feina feta tot i que creu que han de seguir progressant: “és una victòria positiva, tot i que hem de seguir millorant moltes coses”.

Diego Vigo, entrenador absolut masculí CN Martorell

La propera jornada, els martorellencs visitaran el CE Picornell, el líder de la competició. En clau femenina, tercera derrota del femení, que va perdre a la piscina del CN Badia (16-4) i encara no coneix la victòria aquesta temporada.

Mantenen el fortí del CE Torrent de Llops

El primer equip del CF Martorell va sumar dissabte un punt contra el CF Vilanova (0-0) en un partit sense gols i en què cada conjunt va dominar una de les dues meitats. El primer temps va ser per als blanc-i-vermells, que van generar molt més perill i que van crear les oportunitats de perill més clares. Els de Javi Cuesta van assetjar la porteria defensada per Albert Alfonso, però el desencert en la definició i l’actuació del porter vilanoví van fer que no prosperessin. Per part visitant, les arribades de l’exmartorellenc Xavi Marco, Fernando Luis Pozzo i Mathew Clewley van ser les més clares.

En la represa, els de Xavier Vilagut van posar una marxa més i van obligar Toni Domínguez a aparèixer per evitar la diana. A mesura que avançaven els minuts, el partit va tornar a igualar-se i els gols no van arribar. L’ocasió més propera va ser la que van trenar Marc Carbonell, Albert Garrido i Eric Iglesias, però el llançament va marxar fora. Oliver va blocar de manera neta una entrada dels visitants molt perillosa a l’àrea i ja no va haver temps per a més. El tècnic Javi Cuesta explica que haurien d’haver deixat la victòria a casa, “l’empat no ha estat just”.

Javi Cuesta, entrenador CF Martorell

Amb aquest empat, l’equip manté el CE Torrent de Llops invicte i sense haver encaixat cap gol en els tres primers partits a casa. Els blanc-i-vermells són ara cinquens, amb 11 punts, en posicions de promoció d’ascens a la Superlliga.

En clau femenina, el primer equip blanc-i-vermell va empatar diumenge a casa contra el CE El Morell (1-1), i va tornar a sumar a casa després de fer-ho per últim cop en la jornada de debut.

Una de cada amb l’handbol

Pel que fa a l’handbol, el primer equip femení del Club Handbol Martorell va empatar dissabte contra el Balonmano Granollers (31-31). El duel a la part baixa de la taula no va tenir guanyador, tot i que les de Jordi Florenza van signar una primera meitat molt encertada i van arribar a guanyar de sis gols en el segon temps. Però les granollerines van capgirar el marcador i un gol de Nahir Skerl va permetre a les martorellenques sumar un punt valuós. Jordi Florenza creu que “teníem el partit a les nostres mans” però opina que no van saber-lo tancar al seu favor.

Jordi Florenza, entrenador CH Martorell

Per al primer equip masculí, el cap de setmana es va tancar amb una derrota a casa (32-35) contra el Club Hanbol Vilanova. El mal inici dels martorellencs els va penalitzar en excés i van haver de remar a contracorrents per eixugar el desavantatge.

En bàsquet, el primer equip del Club Bàsquet Martorell va perdre dissabte (52-67) contra el filial del Joventut de Badalona i encadena un mes sense guanyar. La primera meitat va estar marcada per les errades en atac dels martorellencs. Davant dels errors dels blaus, el conjunt de Badalona ho va aprofitar per obrir els primers avantatges a l’electrònic. malgrat tot, a l’equador del primer quart els martorellencs van reaccionar i van reduir a només quatre punts la diferència. Tot i que els blaus van intentar capgirar el marcador, els visitants van assegurar-se un triomf balsàmic per a ells.

I en futbol sala, derrota del primer equip del Sala5 Martorell a la pista de l’Atlético Benavente (8-2). El conjunt de Víctor González va presentar-se a Benavente amb set baixes i l’entrada en la convocatòria dels juvenils Pau Ramírez i Xavi Anguita i va desfer-se aviat, en una jornada marcada per les absències. Els vermells encadenen dues setmanes sense guanyar i han baixat fins la novena plaça, amb 10 punts.