Una de cada per als absoluts del Club Natació Martorell el cap de setmana de Carnestoltes. En masculí, l’equip dirigit per David Torilo no va tenir problemes per desfer-se del CW Garraf, a qui va tombar (4-16), i segueix al capdamunt de la taula, a cinc punts del líder, el BIWPA.

Els martorellencs van mantenir la porteria a zero durant el primer període i van seguir amb un nivell alt en defensa en el que va venir després. Només van rebre quatre gols i l’últim període va servir perquè els de David Torilo es reivindiquessin i segellessin la victòria.

En canvi, l’absolut femení martorellenc va viure més dificultats, i és que va caure contra el líder, el CN Vallirana (4-8) Les de Rafa López van mantenir les seves opcions durant els primers compassos del partit, però les visitants van afanyar-se aviat a establir diferències en el marcador. En la represa, van oferir una imatge més eficient en atac, reduint distàncies, però no van poder allargar aquesta reacció fins al darrer quart i van acabar perdent davant d’un líder que es manté invicte.

Segons l’entrenador martorellenc, Rafa López, eren molt conscients el repte que tenien al davant, “sabíem que seria un partit molt complicat”.

Rafa López, entrenador CN Martorell

El proper cap de setmana, els dos absoluts del CN Martorell tindran descans i es prepararan per al desenllaç de la primera fase de competició.

Segueixen lluitant per la permanència

En handbol, el primer equip femení del Club Handbol Martorell no ha pogut tancar la setmana amb una doble victòria que hagués aplanat el camí cap a la permanència a la Lliga Catalana. Després del triomf intersetmanal davant el Balonmano La Roca, dissabte van caure contra lAEH Les Franqueses (32-44) i no han pogut posar la cirereta a una setmana amb doble jornada.

Les vallesanes van  explotar els seus punts forts a Martorell  i van aprofitar que les de Jordi Florenza no van estar sòlides en defensa per obrir forat al marcador. Poc a poc, les visitants van establir una diferència massa grossa per a les martorellenques i van guanyar un partit que les fa més líders encara.

La capitana de l’equip, Melania Martín, ha admès que sabien de la dificultat de la jornada, però creu que hi va afectar negativament la seva versió, “no vam saber llegir el seu atac”.

Melania Martín, jugadora CH Martorell

Amb aquesta derrota, les groc-i-negres sumen set punts i es preparen per a enfrontar-se a un CH Cardedeu que té els mateixos punts.

Perden però segueixen líders

En futbol sala, el primer equip del Sala5 Martorell va perdre dissabte a la pista del Gasifred Ibiza (3-2) en un partit on l’expulsió de Ramón a la segona meitat va ser determinant per als interessos vermells. Els illencs van avançar-se al marcador i van aprofitar els dubtes del Sala5, que no tenia l’encert desitjat. Joan Rusinés va aparèixer a temps per empatar el resultat tot just abans del descans.

En la represa, Malik va capgirar el marcador, confirmant el canvi de tendència després del pas pels vestidors. Oussama va poder fer el tercer en una falta que va servir ell mateix, però el porter local va enviar-la fora. I en aquest rebuig, la pilota va impactar en una mà de Ramon, el que va suposar la seva segona targeta groga i l’expulsió.

L’eivissenc Charly va transformar aquesta falta en el gol de l’empat i Saúl Marrupe va convertir el tercer i definitiu per als locals. tot i que els de Víctor González van provar de puntuar, no van estar encertats i van marxar de la illa sense premi.

L’entrenador martorellenc, Víctor González, ha expressat que “vam pagar cares les desconnexions”, tot i que creu que van tenir moments de domini del partit.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Després dels resultats de la jornada, els vermells segueixen al capdamunt de la taula, el CE Futsal Mataró té un punt menys i el proper rival dels martorellencs, el Futsal Barceloneta, és tercer.