L’AEM allarga al 3 d’octubre el període de participació al Concurs de Fotografia de Muntanya

712
Concurs de Fotografia de l'AEM 2018
Concurs de Fotografia de l'AEM 2018

L’Agrupació Excursionista de Martorell (AEM) ha ampliat una setmana el termini d’entrega d’originals al 28è Concurs de Fotografia de Muntanya, que passa del 26 de setembre al 3 d’octubre. Els participants han de lliurar les fotografies al club o per correu i optaran a un dels 4 premis concedits. Els dies 5 i 6 d’octubre s’exposaran les candidates a Cal Nicolau durant la Festa del Roser i les guanyadores es decidiran per votació popular. Els votants podran entrar en un sorteig de cinc samarretes tècniques del club.

El concurs és obert a tothom qui lliuri entre una i tres fotografies revelades –blanc-i-negre o color i que no siguin fotomuntatges- de mida mínima de 18×24 centímetres i fins a un màxim de 30×40, a muntar sobre un cartró o similar d’aquest darrer tamany. Al dors, cal fer-hi constar el títol de la foto i el nom i cognoms, adreça i telèfon de l’autor o autora. En cas d’optar al Premi Especial Sortides AEM 2018-19, caldrà especificar a quina excursió correspon.

Xavi Tió, president de l'AEM

Les fotografies es poden lliurar per correu ordinari lliure de despeses -a la direcció Agrupació Excursionista de Martorell, Apartat de Correus 87, 08760 Martorell (Barcelona)-, o bé en persona al local de l’entitat -Pavelló Esportiu Municipal (Avinguda de Fèlix Duran i Cañameras, 1), els dijous de 21.00 a 22.00h.

28è Concurs de Fotografia de Muntanya de l'AEM
28è Concurs de Fotografia de Muntanya de l’AEM

Els 4 premis

L’AEM atogarà tres premis principals i un Premi Especial Sortides AEM 2017-18. El primer premi s’endurà 250 euros en material fotogràfic, gentilesa de Fotoprix. El segon, una motxilla i aïllant i un val de 50 euros a l’establiment de material esportiu Base Sayas; el tercer premi consta d’un val de 50 euros per gastar a l’establiment Bio Bio Espai Natural. El Premi Especial Sortides AEM consistirà en una ampliació d’una fotografia a tamany pòster, de 50x100cm, en paper fotogràfic muntat sobre foam, gentilesa de Còpies Martorell.

Xavi Tió, president de l'AEM

Votació popular per decidir els guanyadors

Els quatre premis seran per les instantànies més votades pels visitants de l’exposició al vestíbul de Cal Nicolau els dies 5 i 6 d’octubre, durant la Festa del Roser. En votar, caldrà atorgar 3, 2 i 1 punt a les tres fotografies preferides. Cada persona que voti rebrà una butlleta que podrà emplenar si vol participar en el sorteig de 5 samarretes tècniques del club. Les votacions es tancaran el diumenge, a les 12.00h, i tot seguit, es recomptaran els vots i s’anunciarà els guanyadors. L’horari d’obertura de l’exposició de les fotografies serà, de 10.00 a 13.00h, i de 17.00 a 22.00h -dissabte-, i de 09.30 a 14.00h el diumenge.

Bases del 28è Concurs de Fotografia de Muntanya de l’AEM