Laia Castaño guanya la plata en 5.000 metres llisos al Campionat de Catalunya

166
Laia Castaño
Laia Castaño

La corredora del Martorell Atlètic Club (MAC) Laia Castaño s’ha embutxacat la medalla de plata en la prova dels 5.000 metres llisos al campionat sub18 i sub20 de Catalunya que va tenir lloc a Santa Coloma de Gramenet el passat cap de setmana. Aquesta suposa la primera medalla de la temporada per a ella.

La martorellenca va guanyar, d’aquesta manera, la seva tercera medalla en un campionat de Catalunya, després del bronze de 2018 i la plata del 2019. Enguany, Castaño va aturar el cronòmetre en 20 minuts, nou segons i 31 dècimes, mentre que la guanyadora va ser Bethlehem Manzano, del Club Atlètic Manresa.

Segons la corredora del MAC, aconseguir la medalla no era un objectiu, davant les dificultats amb què s’ha trobat en aquest curs, però se’n mostra “molt satisfeta”.

Laia Castaño, atleta Martorell Atlètic Club

La martorellenca confessa que s’ha sorprès del seu rendiment en la competició a l’aire lliure, que tot just ha engegat. Malgrat tot, no ha aconseguit millorar la seva marca en els 5.000 metres llisos, que era de 19 minuts i 41 segons en la competició del 2018. La propera fita per a ella serà, previsiblement, el Campionat de Catalunya en les proves de 1.500 o de 3.000 metres.