Laia Martret

La jugadora del FC Barcelona, Laia Martret, serà una de les integrants de la selecció espanyola sub17 que competirà per aconseguir una plaça a la semifinal del Campionat Europeu que tindrà lloc a Bòsnia i Hercegovina. Martret ja va contribuir en la progressió del combinat estatal dins aquesta competició i, a més, va ser en la selecció sub17 catalana que va competir al Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques.

Martret ha tornat a ser cridada per Kenio Gonzalo després que a principis del mes d’abril disputés la segona ronda de l’europeu, a la ciutat hongaresa de Telki. Contra la República Txeca, van sumar una victòria clau per certificar el seu accés a la tercera ronda, quedant per davant de les txeques i les hongareses. En clau blaugrana, Lucía Corrales, Nina Pou, Adriana Ranera, Magalí capdevila i Judit Pujols han acompanyat Martret en el grup de 20 jugadors que compten per a Gonzalo.

En la fase de grups s’enfrontaran a Noruega (el 3 de maig), a Finlàndia (el 6 de maig) i a França el (9 de maig). El primer partit es jugarà a Mostar i els dos últims a Siroki Brijeg. Aquest és el grup B, mentre que en el grup A hi ha Bòsnia i Hercegovina, Alemanya, Dinamarca i els Països Baixos. Els dos millors equips de cada grup accediran a les semifinals i s’enfrontaran per guanyar-se el bitllet a la gran final de la competició europea.