Laia Martret intentarà revalidar l’or en la final del Mundial sub17 de futbol

773
Laia Martret (Joern Pollex - FIFA/FIFA via Getty Images)

La futbolista martorellenca Laia Martret s’ha classificat per a la final del Mundial de seleccions sub17 després de superar ahir el combinat alemany (0-1) i jugarà contra Colòmbia per intentar revalidar la primera plaça de la cita mundial. La martorellenca tindrà descans fins diumenge (16.30h), quan haurà de superar l’últim obstacle per aconseguir la medalla d’or.

En la semifinal, el partit va estar molt ajustat durant molts minuts, tot i que les dues seleccions van tenir oportunitats per desfer l’empat en més d’una ocasió, la diana guanyadora no va arribar fins al minut 90. Lucía Corrales va marcar al límit del temps reglamentari per eliminar les alemanyes, qui van prendre la primera plaça al Campionat d’Europa al combinat estatal ara fa cinc mesos. La martorellenca Laia Martret va ingressar al terreny de joc al minut 60, donant descans a Cristina Libran, i va disputar la darrera mitja hora de semifinal, en què es va forjar la victòria contra Alemanya.

La gran final se celebrarà diumenge (16.30h) contra Colòmbia, que va tombar Nigèria a la tanda de penals a l’altra semifinal. La selecció colombiana arriba a la final amb una derrota (contra Espanya) i dues victòries a la fase de grups i després d’haver tombat Tanzània als quarts de final (3-0) i Nigèria a la semifinal (5-6 als penals). El combinat estatal, de la seva banda, va superar Japó als quarts de final (1-2) i Alemanya a la semifinal i també va tancar la fase de grups amb dos triomfs i una derrota.