L’Ajuntament de Martorell celebrarà dilluns 21 de setembre, a les 20.00h, el primer Ple Municipal ordinari del nou curs polític. Per tal de seguir complint amb les mesures de distanciament establertes, la sessió es farà de forma telemàtica i es podrà seguir per Ràdio Martorell (91.2 FM), a través de l’streaming de l’emissora i en directe en aquest enllaç.

Ordre del dia

A) Part resolutiva

1. Proposta d’aprovació de l’acta de la sessió ordinària (20-07-20).

2. Proposta d’aprovació inicial de la primera modificació de les bases d’execució del pressupost general de l’Ajuntament de Martorell per a l’exercici 2020, per tal d’annexar les bases reguladores de les subvencions per als autònoms i empreses amb un màxim de deu treballadors. (exp. 3928/2019).

3. Proposta d’aprovació inicial del reglament regulador de l’ús del servei de recàrrega de vehicles elèctrics de Martorell (exp. 2210/2020).

4. Moció del grup municipal de Ciutadans (cs) a l’Ajuntament de Martorell per a l’elaboració d’un pla municipal contra l’ocupació il·legal d’habitatges.

5. Moció que presenta el grup Esquerra Republicana per reprovar l’actuació del govern espanyol en la fugida del rei emèrit.

6. Moció per a la suficiència financera dels ens locals que presenta el grup municipal de Junts per Martorell.

7. Moció d’adhesió al pacte del Baix Llobregat per un nou impuls econòmic i social que presenta el grup municipal de Junts per Martorell.

8. Moció que presenta el grup municipal del PSC sobre l’emergència educativa i el curs escolar 2020-21: ‘Escoles segures, escoles obertes’.

B) Activitat de control

9. Dació de compte de les resolucions de l’alcaldia dels mesos de juliol i agost de 2020.

10. Dació de compte de les actes de les sessions del mes de juliol de 2020 de la junta de govern local.

11. Interpel·lacions.

12. Preguntes.

13. Precs.