L’Ajuntament realitza obres de millora en diferents espais urbans del barri de Torrent de Llops

1547
Obres Francesc Macià

Des del passat 5 de juliol, l’Ajuntament de Martorell ha iniciat la reparació de la vorera Est del carrer Francesc Macià, els números parells. Per altra banda, aquest juliol també comencen les obres de millora de les places de Pere Teixiné i del Sol. El termini previst d’execució de les obres és de quatre mesos.

Pel que fa a la intervenció a la vorera del carrer Francesc Macià, les obres afecten l’aparcament i el trànsit de vehicles i vianants, que es modificarà per trams, adaptant-se a les necessitats dels treballs.

L’àmbit de les obres afectarà a gairebé tot el carrer Francesc Macià, des de la confluència amb el passatge de la Marató fins al carrer Joan Aguilar. El primer tram és el del passatge de la Marató fins el carrer Arcadi Casanovas. En aquest cas no hi ha afectació a serveis com la recollida d’escombraries ni al transport públic.

Les obres continuaran en direcció al carrer Puig del Ravell i afectaran, de manera alternativa, les places d’aparcament dels trams en obra. No obstant, durant l’execució de les obres els veïns que disposen d’aparcament privat poden accedir-hi.

Projecte de millora de les places Pere Teixiné i del Sol

Les millores al barri de Torrent de Llops també arriben a la plaça Pere Teixiné i a la plaça del Sol. A la plaça Pere Teixiné es preveu la reurbanització integral de tot l’espai interior, amb una nova zona de jocs infantils, la plantació de més arbres, el reforç de la il·luminació i la instal·lació d’un nou paviment a tota la plaça. Al seu perímetre es preveu reurbanitzar la vorera dels carrers Joan Aguilar i Josep Servat, on es crearan noves places d’aparcament i es plantaran nous arbres per substituir els antics, que ara deformen les voreres.

Pel que fa a la plaça del Sol se substituirà l’actual paviment per un de nou de formigó imprès de colors i es reomplirà la zona de sauló per anivellar tota la plaça, de manera que aconseguirem un entorn més amable, segur i accessible. Els arbres existents mantindran la seva ubicació, i els situats a la zona de sauló es replantaran al passeig Catalunya. En aquest cas no es preveuen afectacions al trànsit ni a serveis.

L’Ajuntament de Martorell té habilitat el correu electrònic serveistecnics@martorell.cat i el telèfon 937 753 434 per atendre qualsevol dubte sobre el projecte. L’horari d’atenció és de 07.30 a 14.30h. Recordeu que també disposeu de l’aplicació mòbil esMartorell per notificar qualsevol incidència a la via pública.