L’Ajuntament de Martorell ha reobert avui les zones de joc infantil, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries. Des del 14 de març, coincidint amb el decret d’estat d’alarma, els més de 50 espais d’esbarjo per a la canalla estaven tancats. Avui s’han començat a desinfectar i desprecintar per al gaudi dels més petits.

Cada dia es netejaran els elements de joc i es retiraran els residus que hi pugui haver a la zona. L’Ajuntament ha instal·lat cartells informatius amb les principals recomanacions de seguretat i higiene, i ha posat en marxa les fonts d’aigua.

L’ús dels parcs infantils està sotmès a la supervisió i responsabilitat dels adults. Cal que aquests portin mascareta, i també és recomanable que la portin els infants a partir de sis anys. S’ha de preservar la distància física entre persones (mínim 1,5 metres) i rentar-se les mans amb aigua i sabó o amb gel hidroalcohòlic abans i després d’utilitzar aquests espais. Es recomana la neteja de les joguines que han portat els infants per jugar al parc. L’Ajuntament demana màxima col·laboració de tota la ciutadania pel bon funcionament i per a un ús adequat d’aquests espais.