L’AMCAM celebra el seu 25è aniversari l’Onze de Setembre amb una sortida en moto i un sopar per als socis

1289

L’Associació Motos Clàssiques i Antigues de Martorell (AMCAM) és a punt de complir 25 anys d’existència. Una efemèride que coincideix amb la data de l’Onze de Setembre i amb una de les seves activitats més tradicionals: la sortida de les motos antigues i clàssiques per Martorell i el seu entorn. Enguany, l’aniversari marcarà el calendari d’activitats previstes per la Diada Nacional de Catalunya, que inclourà com a novetat un sopar per a socis de l’entitat.

La primera de les cites que proposa l’entitat per celebrar el seu quart de segle d’existència arribarà aquest dissabte, 9 de setembre, amb la inauguració de l’exposició Martorell sobre Rodes, a l’Enrajolada Casa-Museu Santacana. Mario Céspedes, actual president de l’entitat, destaca que per aquesta cita han fet una recopil·lació dels cartells dels 25 anys de ruta per Martorell i fotografies representatives, a més d’exposar motos antigues. La mostra podrà veure’s del 9 al 24 de setembre.

Mario Céspedes, president AMCAM

Tal com ja van fer pel 20è aniversari, l’entitat tornarà a organitzar un sopar de germanor per a socis i un acompanyant el mateix dissabte, 9 de setembre. Les inscripcions al sopar restaran obertes fins el 8 de setembre.

El plat fort de la commemoració serà la 25a sortida de motos antigues i clàssiques que faran dilluns, Onze de Setembre. La concentració de vehicles es farà a les 08.15h a la plaça de l’Església. D’aquí, els participants aniran a Ca n’Oliveras a gaudir d’un esmorzar, faran recorregut cap a Masquefa i la Creu de l’Aregall, on hi exhibiran una senyera, cantaran Els Segadors i retornaran cap a Martorell, a les 12.45h. Completaran la matinal, segons Céspedes, amb un aperitiu.

Mario Céspedes, president AMCAM

Les inscripcions per participar a la sortida romandran obertes fins dijous, 7 de setembre. Si s’adquireix l’entrada de forma anticipada, el cost per als socis amb moto antiga anterior als anys 60 serà de 10 euros, mentre que si la moto és posterior, el cost serà de 15. També pagaran 15 euros els acompanyants no socis de l’entitat si fan la inscripció de manera anticipada. Per contra, tothom qui es decideixi a darrera hora a inscriure’s a la plaça de l’Església el matí de la Diada, haurà de pagar 18 euros, i 20 en el cas dels no socis. El preu de la inscripció dona dret a participar de l’esmorzar, de la sortida, de l’aperitiu i d’un obsequi –un plat commemoratiu- per cada motorista conductor.