‘L’amor és una cosa esplendorosa’, un clàssic per la tarda de divendres

122
'L'amor és una cosa esplendorosa'

Cinema del Diable, amb el suport de la Regidoria de Cultura, projecta aquest divendres, a les 19.00h, a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural. En aquesta ocasió, podrem veure la pel·lícula L’amor és una cosa esplendorosa, dirigida per Henry King l’any 1955. Per reservar el vostre seient cal fer-ho a través d’entrades.martorell.cat.

“Un corresponsal de guerra nord-americà vidu, interpretat per William Holden, és enviat a l’est d’Àsia per a cobrir la guerra de Corea. A Hong Kong, coneix a una metgessa euroasiàtica (Jennifer Jones)”, avança Anna Lati, membre de Cinema del Diable. Tot i les dificultats que suposa la diferència cultural, entre tots dos sorgirà una relació apassionada que haurà de lluitar contra els prejudicis de la societat xinesa.

“Contràriament a com s’elaboraven normalment les pel·lícules al cinema clàssic, en aquesta ocasió Henry King decideix abandonar els estudis de Hollywood per filmar un captivador romanticisme a ple Hong Kong”.

Anna Lati, membre Cinema del Diable

La pel·lícula “està basada en el best seller autobiogràfic de Han Suyin, la protagonista de la història, i va rebre diversos Premis Òscar, com el de Millor Cançó de títol homònim, un tema que sona al llarg de tota la pel·lícula i va tenir molt d’èxit, i a la Millor Banda Sonora composta per Alfred Newman”, recorda Lati.

Anna Lati, membre Cinema del Diable

L’amor és una cosa esplendorosa és la segona pel·lícula que Cinema del Diable projecta dins el seu cicle dedicat als melodrames, després de Només el cel ho sap. La propera serà Ruby Gentry de King Vidor, pendent de data.