L’AMPA de les Llars d’Infants crea un taller de pares i mares per compartir experiències i inquietuds

1795
Llar d'Infants Pont d'Estels
Llar d'Infants Pont d'Estels

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de les Llars d’Infants Municipals de Martorell –Pont d’Estels, Les Torretes i Riu de Sons- organitza un Taller de Pares per transmetre i compartir els coneixements bàsics sobre el procés evolutiu i d’aprenentatge. La cita es farà cada quinze dies a la Llar d’Infants Pont d’Estels, des del 4 d’abril i fins al mes de juny. Les sis sessions programades seran dirigides per la psicòloga Mercè Colell.

La presidenta de l’AMPA, Pilar González, explica la creació d’aquest taller perquè “tot i que les llars d’infants posaven a la disposició de pares i mares un espai de reunió per tractar temes comuns, vam observar que potser per timidesa o per falta de temps no ho aprofitàvem. Per això, tenint en compte que la Mercè havia fet un taller a la Biblioteca Martorell sobre aquests temes amb molt d’èxit, vam pensar que dirigís el grup”.

Pilar González, presidenta de l'AMPA Llars d'Infants Municipals de Martorell

El Taller serà una bona oportunitat per a “crear un espai comú en el que els pares i mares amb nens d’entre 1 i 3 anys puguin ser escoltats i escoltar les experiències dels altres en el dia a dia de l’educació dels fills”, explica González. A les sessions, i amb l’ajuda de la psicòloga, es proporcionaran els coneixements bàsics entorn als processos evolutius i d’aprenentatge; es promourà la capacitat d’observació, d’anàlisi i de reflexió entorn a l’educació dels infants; es donaran eines per atendre dificultats quotidianes i es voldrà incrementar la seguretat dels pares en la seva tasca.

Les dades bàsiques del Taller i com apuntar-s’hi

El Taller se celebrarà amb una periodicitat quinzenal tots els dimarts des del 4 d’abril, en horari de 19.30 a 21.00h a la Llar d’Infants Pont d’Estels, en sis sessions. S’hi podran inscriure entre 10 i 15 persones, i el seu cost serà de 36 euros –per als socis de l’AMPA- i de 48 euros per a no socis. Els interessats hauran de fer la sol·licitud abans del 2 d’abril enviant un correu electrònic a la direcció ampallarsmartorell@gmail.com, afegint el nom i cognoms, el DNI i un telèfon de contacte.