‘L’Antoni visita Catalunya’ de Dídac Pérez homenatja els pares i infants catalans que viuen a l’estranger

589
Presentació 'L'Antoni visita Catalunya' de Dídac Pérez

L’autor martorellenc Dídac Pérez Parera ha arribat des de Seattle (EUA) per presentar el conte L’Antoni visita Catalunya (Edita), aquesta tarda a la Biblioteca Francesc Pujols. En aquest llibre, recomanat a partir dels tres anys, els nens i nenes poden aprendre 12 cançons infantils tradicionals catalanes i la seva traducció a l’anglès. Cada cançó inclou una localització geogràfica de Catalunya i trets culturals de la zona.

L’Antoni és un nen a qui li agrada viatjar. Durant un any sencer, visitarà els indrets més especials de la geografia catalana, des de la costa fins als Pirineus, aprenent coses sobre la cultura, la gastronomia i les tradicions de cada racó que visita. Tot fent camí, va aprenent i cantant cançons infantils catalanes.

L’autor ha estat pare fa un any i mig, i ha sentit la necessitat de crear aquest conte per poder transmetre al seu fill el vincle que sent amb Catalunya tot i viure tan lluny. A través d’aquest conte, els nens i nenes podran aprendre 12 cançons infantils tradicionals catalanes i la seva traducció a l’anglès. També podran començar a familiaritzar-se amb el solfeig. Cada cançó inclou una localització geogràfica de Catalunya i explicació de les tradicions o la gastronomia, explica l’autor.

Dídac Pérez, autor

Cada tema correspon a un mes de l’any, i així l’aprenentatge es fa encara més rellevant convertint el conte en una eina perfecta per treballar els continguts des de diverses àrees del currículum escolar.

Dídac Pérez, autor

Aquest projecte és un homenatge als pares, mares, nens i nenes catalans que viuen a l’estranger. Igualment, per a gent que vulgui aprendre sobre la cultura catalana i catalans que volen aprendre anglès de manera més divertida, a través de cançons populars catalanes traduïdes.

Dídac Pérez, autor

Dídac Pérez va néixer a Martorell l’any 1987, on ha viscut bona part de la seva vida fins al 2015, quan va mudar-se a Seattle, als Estats Units d’Amèrica. Enginyer de professió, músic i escriptor aficionat, porta anys treballant en projectes artístics per connectar el seu present a l’estranger amb el seu enyorat passat a Catalunya.

Noa-Neus és la il·lustradora d’aquesta obra. És de Vigo, i de mare catalana. Va estudiar Belles Arts a Barcelona, on va iniciar la seva carrera professional. D’ànima creativa, es dedica al disseny gràfic i la il·lustració, apassionant professió on pot crear els seus propis universos. Actualment viu i treballa a Los Angeles, Califòrnia, on gaudeix del bon temps amb la seva família, i on ha après a veure el món des de noves perspectives.