L’Arc de Sant Martí amenitzarà El Progrés amb èxits de l’estiu al 22è Festival Benèfic

1542
Festival Benèfic de l'Arc de Sant Martí
Festival Benèfic de l'Arc de Sant Martí

Usuaris i voluntaris de La Fundació Privada Arc de Sant Martí tornaran a pujar a l’escenari, aquest divendres (20.00h) a El Progrés, en la 22a edició del Festival Benèfic. La cita es titula ‘Els èxits de l’estiu 2’ i contribuirà a recaptar fons per a la construcció de la residència de l’entitat.

L’espectacle musical inclourà una tómbola i un còctel. Una seixantena d’usuaris del servei, familiars i voluntaris “posaran a escena tot allò que han assajat durant el darrer any, tot fent una segona part dels èxits de l’estiu, tal i com ens va proposar el nostre director artístic Beni Martos. Serà un moment per cantar, ballar i passar-ho bé tots junts”, explica la gerent de la Fundació Arc de Sant Martí, Rosa Cadenas.

Rosa Cadenas, gerent de la Fundació Arc de Sant Martí

Tómbola plena de premis

Un altre element ineludible de la vetllada és la tómbola gegant. “Cada butlleta costa 10 euros i garanteix premis que sempre tenen un valor superior”, explica Cadenas. Per a que això sigui possible, s’ha comptat amb el suport “d’un gran nombre d’establiments, d’empreses i de particulars amics de la Fundació que han fet importants aportacions a en forma de regals”. Els diners que es recaptin serviran “per fer possible la construcció d’una residència per a usuaris”.

Rosa Cadenas, gerent de la Fundació Arc de Sant Martí

Les entrades al Festival Benèfic de la Fundació Arc de Sant Martí costen 20 euros. Per assistir-hi es pot fer la reserva trucant la telèfon 93 775 49 09 o al correu electrònic info@arcdesantmarti.cat, o també de manera directa a la guixeta de l’entrada del teatre una estona abans de l’inici de l’espectacle.