L’arquera Lucía Ramos tanca el curs amb una medalla de bronze al Campionat d’Espanya

1079
Lucía Ramos
Lucía Ramos

L’arquera martorellenca Lucía Ramos ha pres part al Campionat Espanya de comunitats autònomes en cadet i absolut a l’aire lliure a Madrid des de dijous fins a diumenge. La seva millor actuació ha estat la medalla de bronze en absolut per equips en arc recorb, amb Elia Canales i Núria Barberà i, amb la doble competició, ha clos el curs, l’últim per a ella en la categoria cadet.

En la categoria sènior, i segons ha explicat ella mateixa, ha obtingut millors sensacions. Fer front al vent i haver-se d’enfocar en altres reptes per tal de millorar els seus tirs, ha exposat, han fet que aquest campionat hagi deixat veure la seva millor versió en aquesta categoria. “Tot i la contradicció, amb el vent he hagut de compensar, em va venir molt bé, vaig tenir sensacions molt més fluïdes”, ha confessat.

Lucía Ramos, arquera martorellenca

En la modalitat individual, s’ha classificat en la novena plaça en absolut, mentre que en mixtes ha estat millor a la categoria cadet. La Federación Española de tiro con Arco hi ha fet entrega de la medalla de plata de la Lliga Nacional (gràcies a les dues millors lligues i el campionat d’Espanya) i la medalla de bronze per equips en absolut.

Ramos explica que ara tanca l’etapa cadet i que malgrat que no ho ha fet amb les sensacions positives que hagués desitjat, ja pensa en el que arribarà a partir del mes de setembre. “No acabo la meva temporada com a cadet molt contenta, però sé que la temporada vinent treballaré moltes coses que haig de millorar”, ha dit Ramos.

Lucía Ramos, arquera martorellenca

La martorellenca va ingressar el curs passat al Centre d’Alt Rendiment a Madrid i durant tot el curs ha estat una fixa de les competicions estatals de clubs i seleccions.