L’associació Amics de l’Art convoca el 25è Concurs de Pintura Ràpida

2161
Concurs Pintura Ràpida
Concurs Pintura Ràpida

L’associació Amics de l’Art convoca el 25è Concurs de Pintura Ràpida que se celebrarà els dies 3 i 4 de juny, dins les festes de l’associació de veïns Pont del Diable. El certamen compta amb el suport de l’Ajuntament de Martorell, Innovin i altres empreses del municipi. Enguany, el premi del tema especial estarà dedicat als 25 anys del propi concurs.

El Concurs de Pintura Ràpida va néixer fa 25 anys “com a resposta a la necessitat de crear un esdeveniment on ens poguéssim reunir pintors de tot el territori català. Així com ens trobem a d’altres ciutats i pobles, ens va agradar la idea de poder fer-ho també a Martorell”, ha afirmat la presidenta de l’entitat Maria Rodríguez. “Quan fem una revisió de les obres guanyadores, trobem una mena de diari o arxiu històric del poble: edificis que ja no hi són, barris que han canviat molt…Tant de bo puguem arribar al 50è aniversari”, ha expressat.

Maria Rodríguez, presidenta Amics de l'Art

El tema general serà “Els barris de Martorell” i el tema especial “Pintant al carrer”. En cas de voler participar a les dues categories es podran segellar dues teles, però se n’admetrà només una per tema. La tècnica i el suport serà lliure, sobre suport llis rígid. La inscripció al concurs es farà dissabte 3 i diumenge 4, de 9.00 a 11.00h, a l’Enrajolada. La recepció d’obres segellades, de 13.00 a 14.30h.

El concurs comptarà amb dos premis de categoria general; sis premis d’adquisicions d’empreses, entitats o famílies de la població; un premi local, i dos de juvenils (fins a 18 anys i fins a 10 anys), segons ha avançat Rodríguez.

Maria Rodríguez, presidenta Amics de l'Art
Concurs Pintura Ràpida
Concurs Pintura Ràpida

El jurat serà format per personalitats de l’àmbit artístic i cultural, el veredicte es farà públic el 12 de juny. Els premis generals i adquisicions quedaran en propietat de l’entitat organitzadora. Els premis locals i juvenils els escollirà el jurat, però quedaran en propietat dels seus autors, podent ser escollides també com adquisicions, en aquest cas quedaran en propietat del patrocinador. Les obres premiades amb adquisició, les escolliran els patrocinadors (no el jurat). El resultat final es farà públic el dia 18 de juny. El lliurament de premis es farà el 24 de juny, a les 13.00h, a la plaça de la Creu. Els quadres participants romandran exposats a l’Enrajolada del 12 de juny a 2 de juliol.

Bases 25è Concurs Pintura Ràpida

Inscripció 25è Concurs Pintura Ràpida

Concurs Pintura Ràpida
Concurs Pintura Ràpida