La 5a edició de la cursa i marxa solidàries del Sagrat Cor tindrà lloc aquest diumenge

1874
4a Cursa i Marxa Sagrat Cor
4a Cursa i Marxa Sagrat Cor

L’Hospital Sagrat Cor de Martorell de Germanes Hospitalàries celebrarà aquest diumenge la 5a edició de la Cursa i Marxa Solidàries de Martorell en defensa de la salut mental. Aquesta serà la cinquena vegada que es corri per sensibilitzar la població sobre les malalties mentals. Unes 1100 persones prendran part en una cursa que el centre hospitalari ha consolidat des de la seva primera edició.

La prova ofereix fins a cinc proves diferents, amb dues novetats d’enguany. A la cursa solidària de 10 quilòmetres, la marxa de 7,6 quilòmetres i la marxa solidària d’un quilòmetre per a interns i persones amb discapacitat intel·lectual, s’hi afegiran dues curses: per una banda, la de 100 metres per a nens de fins a 2 anys; de l’altra, una cursa de 400 metres per a nens d’entre 3 i 10 anys. La cursa i la marxa recorreran el Parc Forestal de Can Cases, arribaran fins a Sant Esteve Sesrovires i tornaran pels terrenys de SEAT, per Ca n’Amat.

A partir de les 7.15h es lliuraran els dorsals de les proves i a les 8.30h començarà la cursa. A les 8.35h s’iniciarà la marxa i a les 10.30h serà el torn per a la cursa per als interns o per a les persones amb discapacitat intel·lectual. A les 11.00h es correrà la cursa de 100 metres i a les 11.15h, la de 400 metres.

El coordinador d’infermeria de l’àrea de psiquiatria general del centre hospitalari, Carlos Márquez, ha destactat el caràcter més “festiu i lúdic” de la cursa i la marxa. Márquez creu que és aquí on resideix l’èxit d’aquesta prova.

Carlos Márquez, coordinador infermeria

Els beneficis que l’Hospital Sagrat Cor de Martorell de Germanes Hospitalàries reculli aniran íntegrament destinats a la Fundació Benito Menni, que els destinarà a projectes socials relacionats amb la salut mental.