Una vintena de pares i mares participen al taller per estimular la creativitat dels fills

1425
'El full de paper'
'El full de paper'

La professora i entrenadora d’emprenedors Maria Batet va impartir dimecres al Centre de Promoció Econòmica el taller ‘El full de paper’ per aprendre a estimular des de casa la creativitat dels fills, i evitar que perdin la que tenen. La xerrada va comptar amb l’assistència d’una vintena de pares i mares amb fills d’entre 0 i 16 anys.

La conferència es va emmarcar en el projecte educatiu ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’ del què hi participen les escoles José Echegaray, Mercè Rodoreda i Lola Anglada. Una iniciativa de regidories d’Ensenyament i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell amb el suport de la Diputació de Barcelona.

L’objectiu del taller és fer entendre a les famílies la importància i necessitat d’educar, des de casa, la mirada creativa dels fills. A partir d’una cosa tan senzilla com un full de paper, Maria Batet, va descobrir diferents formes de buscar alternatives i possibilitats a aquest objecte aplicable a diferents situacions de la vida diària.

“Hem de treballar amb els nostres fills sobretot en les coses que els entusiasma fer i ajudar-los a que siguin més curiosos, més oberts de mentalitat i amb més idees”, va dir Batet, qui durant el taller va mostrar diferents dinàmiques senzilles per realitzar a casa amb els fills i que ajudaran a fomentar la seva creativitat i a despertar el seu interès per desenvolupar idees creatives a través del joc.

La valoració dels assistents va ser molt positiva, sobretot per l’entusiasme i la iniciativa de la ponent.