L’associació Ariadna fa una donació a la FHSJDM per a l’adquisició de material per al seu Hospital de Dia Oncohematològic

480

L’associació Ariadna d’Olesa de Montserrat va lliurar dilluns, 13 de novembre, a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) una donació econòmica per adquirir material per a l’Hospital de Dia Oncohematològic.

L’acte va comptar amb Carme Jorba, presidenta de l’associació Ariadna; Assumpta Tarragó, secretària de l’associació, i Mat Blasco, administrativa de l’entitat i organitzadora del festival ‘Lluitant es pot vèncer’. Per part de la FHSJDM, hi van ser el Dr. Jordi Trelis, director gerent; Rafael Gómez, director assistencial; Àngels Delgado, directora Infermera; Begoña Gil, adjunta direcció Infermera, i Montserrat Riberés, cap d’àrea d’Infermeria del procés mèdic i atenció mare-nadó.

Ariadna ja havia col·laborat amb l’Hospital de Martorell en dues ocasions anteriors, l’any 2013 i 2018 amb la donació d’una butaca cada any per a les persones que fan quimioteràpia.

L’associació va néixer l’any 1997 davant la inquietud d’unes quantes dones que patien càncer de mama, i havien de fer alguna cosa per estar totes agrupades i ajudar-se mútuament. Carme Gómez en va ser la impulsora i, juntament amb 15 dones més, van fer possible l’inici d’una associació que donaria suport i ajut a moltes altres dones que passaven i passen per aquesta malaltia.

Entre d’altres activitats, des de l’any 2004, pel Dia Internacional del Càncer de Mama (19 d’octubre), es fa un espectacle amb el lema ‘Lluitant es pot vèncer’ al teatre de la Passió d’Olesa en el qual hi participen entitats del poble. La gent d’Ariadna dona la recaptació a diferents institucions, entre elles la FHSJDM.