L’associació Artistes Plàstics de Martorell fa art del joc de l’amic invisible

507

L’associació Artistes Plàstics de Martorell ha inaugurat aquesta tarda L’Artista Invisible, una exposició dinàmica i col·lectiva que presenta més de 50 obres, inspirada en la versió artística de l’amic invisible i creada a partir de vuit obres inicials que giren al voltant d’un tema comú: “sortida”. Al ritme de la música ambient, els artistes han convertit Ca l’Oller en un escenari de joc, on el públic ha estat també protagonista.

David Pérez (Sibux), membre d’Artistes Plàstics, explica que “en aquesta mostra hem participat diferents artistes de l’entitat. És una dinàmica col·lectiva que hem dut a terme a Ca l’Oller, el passat 2022. A partir d’una obra inicial creada per cada artista, s’han fet diverses recreacions. Com a l’amic invisible, es va fer un sorteig en què cada participant va cedir la seva primera obra a l’artista que li havia tocat. El rebedor de l’obra havia de crear-ne una nova inspirant-se en la primera”.

David Pérez (Sibux), membre d'Artistes Plàstics de Martorell

A la mostra s’han pogut veure 50 obres molt diverses que han enriquit tant el públic, com als artistes, perquè “ha suposat un repte amb l’objectiu que sortirem de la nostra zona de confort. En el meu cas, les meves creacions són principalment fotografia, i això ha fet que ampliés els meus horitzons”, ha explicat Sibux. Les obres que s’han exposat han estat de la mà de Pili Pico (Mandarines Atelier), David Pérez (Sibux), Conxi Rubio (La Liebre Lenta), Esther Brugués, Kun Vallespín (Alma Silvestre), Arantxa Pardo, Mho Dueñas i Montse Carafí (Bola de Fang).

David Pérez (Sibux), membre d'Artistes Plàstics de Martorell

Durant la inauguració, l’entitat ha convidat tothom a jugar amb els seus integrants a seguir la pista a les obres i a descobrir l’artista invisible, fent partícips tots els assistents.