Can Carreras enceta diumenge les festes del barri amb la 18a pujada a Montserrat

2100
Pujada a Montserrat Can Carreras
Pujada a Montserrat Can Carreras

Una cinquantena de persones pujarà aquest diumenge a Montserrat, una activitat que organitza l’associació de veïns de Can Carreras i que serveix de tret de sortida per a les festes del barri que se celebren el cap de setmana del 22 i 23 de juliol.

Enguany, serà el vuitè cop consecutiu que l’associació veïnal organitza aquesta excursió. Com cada any, hi haurà dues maneres diferents de fer aquesta pujada, en autocar o a peu. La sortida es farà a les 2:00h de la matinada des de l’edifici de l’associació de veïns i hi haurà dues parades d’avituallament, una a Esparreguera i l’altra a l’alçada de Collbató. En aquesta segona parada existeix l’opció d’afegir-se a la recta final de la caminada, sempre que s’arribi a aquesta població en cotxe particular.

De la seva banda, els assistents que decideixin arribar a Montserrat en autocar sortiran als voltants de dos quarts de nou del matí  i tots dos grups es trobaran a Montserrat, on gaudiran d’un esmorzar de germanor al restaurant del monestir. Les inscripcions ja estan tancades.

L’autocar sortirà de Martorell, i tots dos grups es trobaran a Montserrat, on gaudiran d’un esmorzar de germanor al restaurant del monestir. Ferran Vidiella, secretari de l’associació de veïns de Can Carreras, explica més detalls de l’activitat, com la fotografia davant l’estelada a mig camí de la pujada.

Ferran Vidiella, secretari AAVV Can Carreres

Aquesta sortida és un dels actes de les Festes de Sant Jaume més esperats pels veïns del barri durant tot l’any, i la passada edició va tenir un total de 105 participants. Vidiella explica que a l’acivitat “també hi ve gent de fora del municipi, tot i que la majoria són persones de Martorell”.

Ferran Vidiella, secretari AAVV Can Carreres

La pujada a Montserrat encetarà les festes de barri de Can Carreras d’aquest any, que se celebraran dissabte 22 i diumnge 23 de juliol. Enguany, es mantenen les activitats ja tradicionals del barri com la xocolatada, els jocs infantils i el sopar popular el dissabte i la botifarrada, la mostra de xapes de cava i la cantada d’havaneres el diumenge.