L’associació de veïns del Pont del Diable renova la seva junta

652
Junta entrant AV Pont del Diabel

El passat dissabte, 1 de juny, es va celebrar als jardins de Ca l’Oller l’assemblea de l’associació de veïns del Pont del Diable, on es va produir la renovació de la junta de l’entitat. Aquesta està formada per Óscar Osuna, president, Marta Rodríguez, vicepresidenta, Clara Flores, secretària, Jaume Encinas, tresorer, i Eulàlia Forns i Núria Grande, vocals.

Després de la desafortunada desaparició del fins aleshores president, Àngel Anton, calia renovar l’òrgan directiu. Els qui, fins al moment, han estat al capdavant de l’entitat van manifestar la seva voluntat de no seguir després de, en algun cas, més de 30 anys al servei del barri i van buscar sang nova que encarés aquesta nova etapa.

Arrel d’això, s’ha configurat un nou equip de persones que liderarà el barri els propers anys amb moltes ganes i il·lusió de seguir amb els projectes ja iniciats i els nous que es tiraran endavant.

Óscar Osuna, flamant president de l’associació veïnal, explica que “els membres de l’antiga junta van buscar gent més jove que volgués implicar-se i ens vam aventurar en aquesta tasca. Els veïns ens ha acollit molt bé i estan contents que hi hagi gent nova que tiri del carro. L’antiga junta estarà al nostre costat i ens seguirà ajudant”.

Óscar Osuna, president AV Pont del Diable

La vicepresidenta Marta Rodríguez diu que “un dels objectius és fer una crida perquè més gent jove es faci sòcia de l’associació. Quan demanes mans per fer activitats sempre acabem sent els mateixos i estaria bé que hi vingués més gent. Potser organitzant noves activitats també aconseguirem més implicació”.

Marta Rodríguez, vicepresidenta AV Pont del Diable

Un dels reptes que es marquen és millorar i modernitzar la comunicació al barri per a atraure perfils més joves. Per aquest motiu, “hem creat un canal de difusió a WhatsApp per informar els veïns del Pont del Diable i de tot Martorell de les activitats que fem”.
També aposten per obrir al veïnat els jardins de Ca l’Oller per tal d’aprofitar l’espai, especialment durant el bon temps, i han recuperat els concerts joves per a la nit de la Revetlla de Sant Joan, que feia més d’una dècada que no es duien a terme.

Óscar Osuna, president AV Pont del Diable

Ens aquests moments, la junta entrant i sortint estan treballant en l’organització de la festa del barri, que es durà a terme del 21 al 24 de juny, coincidint amb Sant Joan, i que s’iniciarà amb el pregó a càrrec dels membres de l’antiga junta directiva.