L’Associació Juvenil Social Lovers i Gamers celebra el Christmas Gamer solidari a l’Ateneu

955

L’Associació Juvenil Social Lovers i Gamers Baix Llobregat ha celebrat, aquest dissabte a l’Ateneu de Can Carreras, el torneig solidari Christmas Gamer. L’activitat, oberta a tots els amants dels videojocs i la tecnologia, ha fet també una sessió matinal entre els jugadors del CF Martorell. A la sessió de l’Ateneu hi ha assistit la regidora de Benestar Social i Joventut, Cristina Dalmau.

Christmas Gamer ha comptat amb la col·laboració de Nintenderos, la comunitat més important de Nintendo de parla hispana, i l’Ajuntament de Martorell. La cita, dedicada al sector dels videojocs, ha comptat amb torneigs de FIFA 2017, NBA 2K17 i partides al Call of Duty. Els participants també han pogut provar les ulleres de realitat virtual #PlayStationVR que han tingut molta expectació ja que “les ulleres t’envolten, fan 360 graus de realitat i és immersió total en el joc. Ho hem pogut provar en diversos videojocs”, explicava el membre de l’entitat, Albert Gil.

Aquest matí han estat al local social del CF Martorell realitzant els primers torneigs FIFA 2017 i recollint menjar per col·laborar amb el Banc dels Aliments. La campanya l’han traslladat aquesta tarda a l’Ateneu i, a més, els participants han pogut col·laborar amb la Marató de TV3, amb l’aportació d’un 1€ en concepte d’inscripció al torneig. La regidora de Joventut, Cristina Dalmau, ha dit que “la iniciativa és molt potent i ja estem pensant en fer més activitats com aquesta amb l’entitat, amb la que ja fa temps que hi col·laborem”.

En acabat, s’han repartit els premis que han consistit en còmics cedits per Norma Editorial, per fomentar la lectura. “Totes les activitats tenen una mateixa finalitat jugar, compartir i gaudir dels videojocs però amb un temps moderat”, indicava Gil.