Sorteig 'El teu tiquet té premi'

L’associació de comerciants Nou Martorell ha celebrat aquest dijous, a les 11.00h, el sorteig de la campanya ‘El teu tiquet té premi’ en un programa especial a Ràdio Martorell. Del 3 al 23 de desembre, els clients podien dipositar el seu tiquet de compra a les urnes repartides als comerços associats i optar-ne a una segona pel mateix import. D’entre els més de 2.500 tiquets recollits, se n’han extret 64 fins a completar la quantitat de 3.131,65 euros en premis.

El programa radiofònic ha estat conduït pel responsable de Comunicació de Nou Martorell, Lluís Gutiérrez, amb la intervenció del president de l’associació Marc Casasayas, qui ha anat traient els tiquets afortunats corresponents a 25 establiments diferents adherits a l’entitat comercial.

Aquests establiments han estat Alfil.be, Akiara, Ardeco’s, Sayas Sports, Calça’t, Calçats Avigó, Calçats Blanco, Diez Euros, Discos Local 3, Dressmobile, Emme Creacions, Equivalenza, Evalucena Espai de Joies, Ferreteria Olmo Optimus, Hermes Calçats, Joieria Àngels, Mystika, Naturaa, Ninets, Novetats el Globo, Novetats Sonia, Perruqueria Moliner, Puig Joiers, Teressa Talles Grans i Viñas e Hijos.

Els premis han estat molt repartits, des dels 5 euros d’Emme Creacions amb l’import més baix, a 218,50 euros la quantitat més alta d’una compra a Viñas e Hijos.

El president de Nou Martorell, Marc Casasayas, assegura que “aquesta és la campanya nadalenca que més agrada a la gent. Abans donàvem premis més grossos, però tocaven a menys gent. D’aquesta manera repartim els mateixos diners però més repartits i els clients queden més contents. Les botigues trucaran als afortunats perquè vagin a fer una compra gratuïta per l’import del tiquet afortunat”.

Marc Casasayas, president Nou Martorell

Nou Martorell té actualment gairebé una seixantena de comerços i empreses associades i col·laboradores a l’entitat. “Hi ha botigues que tanquen, però també n’obren de noves. Travessem una situació de canvis, però fem esforços per seguir endavant. Cada cop viu més gent a Martorell i, per tant, hi ha més clients. Les vendes van augmentant, és qüestió que la gent compri a casa. El comerç dona vida a la ciutat. Una ciutat sense comerç és una ciutat morta”, defensa Casasayas.

Marc Casasayas, president Nou Martorell

En aquest enllaç podeu recuperar el programa per conèixer tots els premiats.

Sorteig 'El teu tiquet té premi'