La Fundació Arc de Sant Martí fa la felicitació de Nadal de la FHSJDM

1146

Aquest any, la felicitació nadalenca de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) és un estel que vol omplir de llum totes les llars. I com ja va sent tradició des de l’any 2015, una il·lustració creada per les persones usuàries de la Fundació Arc de Sant Martí de Martorell ha estat seleccionada entre diferents propostes, totes elles plenes de creativitat.

Els dibuixos els han creat en el taller d’art de teràpia ocupacional del Centre de Dia de la Fundació Arc de Sant Martí i tenen com a temàtica les festes nadalenques.

La Fundació es va crear com a iniciativa de l’Associació pro disminuïts Arc de Sant Martí aprofitant l’experiència de l’entitat en el sector i l’estudi i la investigació feta a la població de l’entorn on ofereix els seus serveis.

L’entitat promou i fomenta la prevenció, educació, formació professional, activitat laboral, oci, atenció residencial i assistència sanitària, cultural i social de les persones amb discapacitat intel·lectual. I dona suport a les famílies amb un equip de professionals que realitza atenció individualitzada als usuaris.

A més, fa de punt d’informació per proporcionar assessorament i buscar recursos i sortides que aportin la màxima normalització a la vida d’aquestes persones.