L’Aula de Teatre prepara un taller d’estiu per crear una pel·lícula o videoclip

982

L’Aula de Teatre de Martorell organitza un taller d’estiu dedicat al cinema, on els assistents podran crear la seva pròpia pel·lícula o videoclip. L’activitat es durà a terme entre el 26 de juny al 28 de juliol, en horari de 10.00 a 13.00h. El treball en equip a través de l’art i la imaginació seran el punt de partida per aconseguir que tothom pugui explorar la seva creativitat a través del llenguatge cinematogràfic.

La proposta “pretén que els joves puguin gravar el material des d’un dispositiu mòbil i, després, nosaltres els ajudarem a muntar-ho a través d’aplicacions. Es tracta d’aprofitar aquest dispositiu per poder treballar d’una manera creativa, i que els assistents aprenguin a muntar pel·lícules, seqüenciar escenes, fer plànols, i també triar la música, que és la base de tota creació cinematogràfica. L’objectiu és educar la mirada artística i posar-la en marxa des de la creativitat”, ha afirmat Pere Borrell, coordinador pedagògic de l’Aula de Teatre.

Pere Borrell, coordinador pedagògic de l'Aula de Teatre

Els docents que estaran al capdavant d’aquesta activitat seran l’educadora teatral, Maria Coll, i en Pere Borrell també professor de pedagogia i teatre infantil i juvenil. Tothom qui estigui interessat, podrà apuntar-se cada setmana de forma independent. Així, les tres primeres es dedicaran a fer la planificació d’una pel·lícula, que es gravarà per separat setmanalment, i les dues últimes es realitzarà un videoclip, en què s’escoltaran les propostes musicals dels alumnes. 

L’activitat està pensada per a joves a partir de 10 anys, i els participants es podran apuntar a l’Aula de Teatre, en horari d’oficina, de 17.00 a 20.00h, de dimarts a dijous al carrer de Sant Francesc, 32 baixos.

Pere Borrell, coordinador pedagògic de l'Aula de Teatre

A banda d’aquest taller, l’Aula de Teatre té previst posar en marxa el projecte educatiu, impulsat per la Regidoria d’Ensenyament, anomenat ‘People Power‘. En aquesta activitat, “hi participen set escoles públiques martorellenques que, amb la col·laboració de professionals de les Arts Escèniques, han creat una peça teatral basada en les marxes pacífiques que s’han dut a terme arreu del món. Alguns exemples són la Marxa de la Sal de Gandhi, la Revolució Cantada d’Estònia, la caiguda del Mur de Berlín, etc. Cadascuna de les escoles ha fet una peça teatral basada en la història d’aquestes fites i es podrà veure, al Teatre del Progrés des del dia 5 fins al 14 de juny”, ha explicat Borrell.

Pere Borrell, coordinador pedagògic de l'Aula de Teatre

Per a més informació sobre com apuntar-se a aquestes activitats o com formar part de l’Aula de Teatre, podeu trucar al telèfon 93775581, al mòbil 627746673 o enviar un correu electrònic a auladeteatredemartorell@gmail.com.