Laura Ruíz: “Defensem un model de ciutat basat en cuidar allò que no es pot inaugurar”

1231
Míting Movem Martorell Ca n'Oliveres. Laura Ruiz, candidata

Movem Martorell ha celebrat aquesta tarda l’últim acte de la campanya electoral 2023 a Ca n’Oliveres. La candidata Laura Ruiz, la número 2 a les llistes, Àngels Cardona, el número 3, Sergio Rodríguez, i la quarta, Asunción Moreno, han agraït la feina feta a tot l’equip i han reivindicat la seva voluntat de continuar lluitant per “cuidar allò que importa”, sigui quin sigui el resultat el 28 de maig.

L’alcaldable de Movem Martorell, Laura Ruíz, ha pres la paraula per destacar que “les coses que veritablement importen a Martorell no s’atenen, no s’escolta el batec dels barris per saber quins necessiten ajuda i atenció. Nosaltres fa vuit anys que defensem exactament el mateix: un model de ciutat basat en cuidar allò que no és tan visible, que no es pot inaugurar”. “La nostra credibilitat i solvència es basa en el fet que, independentment dels regidors que tinguem, seguirem defensant exactament el mateix, perquè és el que ens defineix, és el nostre ADN, és el que ens creiem”.

A més, la candidata també ha aprofitat per destacar el treball de la fotògrafa martorellenca, Glòria Cruz, presentadora de l’acte i autora del cartell propagandístic de la campanya, en què s’ha volgut il·lustrar la proximitat. “D’aquí a uns anys, mirarem enrere, recordarem aquesta campanya, i sentirem orgull”, ha expressat Ruiz.

Laura Ruiz, candidata Movem Martorell

La número dos de la llista de Movem Martorell, Àngels Cardona, ha valorat l’equip de gent jove del partit i ha llegit un missatge d’ànims d’una tercera persona qui ha remarcat que “el sentit comú és el menys comú dels sentits, però vosaltres continueu remant sense defallir, el vostre programa ho mereix”. També ha insistit en l’efecte de la propaganda electoral que “transmet l’entusiasme d’un equip de persones que estima Martorell i els martorellencs”.

Àngels Cardona, número 2 Movem Martorell

La presentadora de l’acte, Glòria Cruz, ha matisat la importància dels avantpassats polítics que van lluitar per construir una estructura sòlida de drets i responsabilitats. A més, ha realçat la capacitat de lideratge de la candidata, Laura Ruíz, i ha posat en valor l’admiració cap a la seva forma de defensar els principis de Movem. També s’ha anomenat el número cinc de la llista, Xavier Saez, qui no ha pogut assistir per motius de salut.

Per acabar, ha intervingut Sergio Rodríguez, el tercer de la llista, agraint a tot l’equip l’acollida, i Asunción Moreno, qui ha afirmat que després de les eleccions es continuarà treballant per defensar allò que importa, i ha recordat les paraules del seu pare, Pepe Moreno: “Quan les coses van malament s’ha de continuar remant i lluitant”.